09 jul 2020

Anar al contingut

Dues mirades

Mugrons

TREVOR COLLENS

Resulta que lluir la marca dels mugrons també està de moda. Algunes, com a reivindicació feminista (això sí que és la roda del hàmster). Altres, atenció, sí, perquè és sexi

Llegeixo un titular en un diari esportiu: «La foto del descuit sexi de Victoria Beckham de què s’està parlant molt». I aquest «descuit sexi», atenció a les dues paraules, és la marca dels seus mugrons en un vestit. Bé, ja ho sabem, tots tenim mugrons. També sabem que si a un home se li marquen a la camisa no donaria ni per a un breu. I que el fred acostuma a ser el factor determinant per endurir-los al mig del carrer. ¿Pot ser que el tema encara doni per a una notícia i, fins i tot, per a aquestes línies?

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No ho tinc gaire clar, però no puc evitar mirar a internet com cotitza el tema dels mugrons. Vaja, resulta que hi ha una infinitat d’artefactes per dissimular-los si no vols portar sostenidors. Adhesius autoadhesius reutilitzables, rebutjables, amb cara de gatet… No és una oferta marginal, grans marques en venen… Així que sembla que els mugrons s’han de tapar. ¿Per què? És clar, si es marquen és que no portes sostenidors. I si no en portes… ¿Què? ¿Com seguim la frase sense que ens envaeixi el tuf de ranciesa masclista?
    

Però, un moment, segueixo llegint sobre el tema. Resulta que lluir la marca dels mugrons també està de moda. Algunes, com una reivindicació feminista (això sí que és la roda del hàmster). Altres, atenció, sí, perquè és sexi. L’últim crit, adhesius que simulen un mugró erecte. En fi, no sé si tanta estupidesa mugronera em recorda la meva adolescència o si em fa sentir infinitament més vella.