Dues mirades

I més mentides

¿Quants programes especials, quantes tertúlies en mitjans públics catalans tractaran els pecats de l'hegemonia convergent i les seves connexions amb el procés?

1
Es llegeix en minuts
 

  / JOAN CORTADELLAS

CDC ha mentit i no ha deixat de mentir. Va mentir quan va assegurar que no tenia res a veure amb el 3%. Va mentir quan va crear el groller truc del PDECat i ha seguit mentint quan diu que està desvinculada de JxCat, la plataforma de Puigdemont. El seu document fundacional confirma que és una coalició electoral entre el PDECat i CDC.

Notícies relacionades

¿On són ara aquelles veus sempre indignades, aquells experts analistes i periodistes transmutats en trols, que tant clamen per la democràcia i la dignitat i que tan de puntetes passen per sobre l’espoli que CDC ha perpetrat durant dècades contra els catalans? ¿On són els  que només expandeixen la seva bilis per la corrupció del PP i tracten la pròpia com una cosa aliena, ja caduca? ¿Quants programes especials, quantes tertúlies en mitjans públics catalans tractaran els pecats de l’hegemonia convergent i les seves connexions amb el procés? ¿Quants escopiran sobre Espanya dient que no té remei, que és una cova de lladres i tractaran els seus ciutadans d’ignorants per seguir votant el PP?

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El pitjor no és la mentida, és el desvergonyiment d’exhibir puresa i titllar de traidors els que es neguen a cobrir les teves podridures. Són molts els que anhelen una república catalana per treballar per una societat més justa i igualitària. ¿No seria més lògic teixir aliances amb els que comparteixen aquesta causa i no amb els deshonestos que roben als ciutadans coberts en la bandera?