¿Fantasma?, el linier, sí

2
Es llegeix en minuts
messi

messi / HEINO KALIS

I encara dubten si posar o no en marxa això del VAR, o el BAR, o el cafè, o el cafè amb llet. I parlen de gols fantasma. ¡No, home, no! Hi ha gols fantasma, que són els que no són, però el d’ahir a la nit, a Mestalla, en un immens estadi, on 47.775 aficionats dels grans van assistir i van convertir el futbol en el que és, l’espectacle més gran del món, ¡ni Rolling Stones, ni contes!, va ser un golàs com una casa, un gol que va entrar més de mig metre, i no el veu l’àrbitre i no el veu aquell senyoret de la bandera, que tampoc estava en línia per veure’l, doncs, llavors, ¿on nassos estava? Això, repeteixo, va ser un golàs. I era, ¡i tant que sí!, el gol núm. 524 del monstre Leo Messi, en el seu partit núm. 603, en el seu dia 4.789 amb la samarreta del Barça, en el seu contracte infinit, camí del seu títol núm. 31 i, per descomptat, a la recerca de la seva assistència definitiva, la que va servir perquè Alba empatés un partit que el Barça va haver de guanyar, encara que només fos, només, que ja és molt, perquè li van prendre un gol, que no, que no era fantasma, que era un golàs.

    

Aquell senyoret, que se’n va anar al vestidor, després dels primers 45 minuts, gairebé demanant-li perdó a Leo Messi ¡menys perdó i més concedir el gol, que era un golàs! ¡però, és clar, la Lliga no es pot acabar al novembre, oi senyor Tebas!, es diu, que ho sàpiguen, apuntin, apuntin, Enrique José Ramos Ferreiros i és gallec, com aquell generalíssimo Franco, que surt en un mem que vaig veure quan vaig abandonar el meu seient 76 de la fila 15 de l’amfiteatre lateral 413 de Mestalla traient la pilota de la Pulga de dins de la porteria de Neto. I com Enrique José, o Ramos, o Ferreiros, o el compa de Franco no va veure el gol, el Barça va acabar empatant davant un València poruc a l’inici (77,5% de possessió del Barça a la primera part) i, després, digne segon de la Lliga.

Notícies relacionades

    

Però que ho sàpiguen ¡be, carai, que vostès ho saben! va ser un golàs. No fantasma. Fantasma va ser el tal Enrique José. O Ramos. O Ferreiros. O Sánchez Arminio, el que mana els àrbitres.