La factura del notari

1
Es llegeix en minuts

 L¿onada blava del PP és gegant. És tan gran que ha inundat també Catalunya, una cosa impensable fa només 4 anys.El PPestà disputant de tu a tu el podi alPSCiCIU, amb el conseqüent nerviosisme per als dos partits. I aquest estrès de final de campanya s¿ha notat especialment en el candidat de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, que ha accentuat el seu discurs amb un to més radical.

Mariano Rajoy va inaugurar la seva campanya a Castelldefels i dimecres es va deixar caure per l¿Hospitalet.Que el líder del PP hagi vingut dos cops a Catalunya durant la carrera electoral és una clara mostra que sap que aquí pot matar dos pardals d¿un tret.Noquejar CiU i trepitjar-li els talons al PSC.

 El líder del PPva pronunciar una frase que recorda aquella que en el seu moment va dir José Luis Rodríguez Zapatero i que va acabar perseguint-lo tot el seu mandat: «Recolzaré l¿Estatut que surti del Parlament de Catalunya».Rajoy va ser més llest i es va mullar menys.Va fer bé.Es va limitar a dir: «Garanteixo que recolzaré Catalunya si guanyem la confiança dels espanyols». I tots contents.

Notícies relacionades

Rajoy no està cometent errors, però està aconseguint que alguns comencin a cometre¿ls i canviïn la seva estratègia aquests últims dies de campanya. Té tant avantatge, que juga fort i no li fa por menysprear els seus rivals.

Dilluns, Rajoyes va permetre dir que no sabia de què anava el pacte fiscal que vol impulsar CiU. És conscient que, amb quasi total seguretat, no necessitarà els nacionalistes per governar.Potser per això deu haver decidit posar-los nerviosos i passar-los la factura de la visita al notari de fa 4 anys.