¿Brots verds o filets de plastilina?

1
Es llegeix en minuts

R ajoy té raó. «Mereixem un govern que no ens menteixi». Ho repeteix en tots els mítings. I llavors diu amb ímpetu que el Govern actual va negar la crisi quan ja existia i recorda els famosos «brots verds» a què va fer referència Elena Salgado el maig del 2009.

Notícies relacionades

 Encara esperem que brotin. Van pretendre mostrar que la crisi arribava al final i encara estem immersos en ella. La lluita per posseir la veritat és una batalla dura i salvatge entre els partits. Tots culpen la resta de mentir als ciutadans. Ells són els únics posseïdors de la veritat.

 La mala gestió de l¿11-M per part del PP, amb Aznar, Acebes i Rajoy al capdavant, els va passar factura. El PSOE va aconseguir atribuir-los l¿etiqueta de Govern que va mentir als ciutadans. És una espina que fa set anys que porten clavada. Rajoy i el PP han aprofitat els pèssims vaticinis del Govern socialista per tornar-los la moneda i penjar-los aquesta etiqueta que tant mal fa. Rajoy té raó, però poca credibilitat. Qui demana al Govern que no menteixi és el mateix que en el seu moment va dir que del Prestige sortien «uns filets de plastilina».