'Bye bye' Naniano

1
Es llegeix en minuts

«Per sortir d¿aquesta crisi, s¿ha de deixar de ser-hi a dins».«Sé com arreglar el problema de l¿atur. Fent que la gent treballi». Així de clarivident era @NanianoRajoy.Així parlava i així pensava fins que dimarts de matinada el van silenciar per sempre.¿Qui?Twitter,la xarxa social que està jugant un paper més important en aquestes eleccions. ¿A petició de qui? DelPP,segons va reconèixer un responsable d¿aquest partit. 

 

En aquesta xarxa social tot va a una velocitat vertiginosa. La notícia de la censura de @NanianoRajoy va causar un gran enrenou.Van ser moltes les crítiques que va rebre Twitter per tancar el compte i el PP per instigar-ho.De seguida els usuaris van començar a demanar la seva «llibertat» amb l¿etiqueta #freenaniano amb tota mena de comentaris.

 Com era previsible al cap de poques hores van aparèixer altres perfils similars com@NanianoReturns o@NanianoRajoy2.La xarxa és un problema per a aquells que pretenen controlar-ho tot.Perquè la xarxa és incontrolable. 

 Sorprèn que un partit tan experimentat com elPPi que compta amb grans professionals de la comunicació política cometés aquest error que, a més a més d¿omplir la xarxa de comentaris, ha arribat als mitjans de comunicació i els ha posat en l¿ull de l¿huracà.¿Quina necessitat en tenien? Cap.

 Un ha de portar la seva estratègia de campanya fins al final.La tenien molt clara i l¿estaven executant a la perfecció. Molt silenci i molta ambigüitat. Rajoy l¿estava complint al peu de la lletra. Però amb el tema Naniano es van trair ells mateixos.

Notícies relacionades

 No en van calibrar bé les conseqüències.I han convertit el seu silenci en un soroll estrepitós. 

 .