No em cridis que no et veig

1
Es llegeix en minuts

Aquesta nit és segurament una de les més importants de la vida política deRajoy.Si no comet errors, tindrà un peu i mig a la Moncloa.Rubalcababuscarà el cos a cos, on és infinitament superior.Rajoy  haurà de protegir la seva distànciade seguretat perquè la seva integritat no corri perill. I seguir a la seva. Com diria Francisco Umbral:"Jo he vingut a parlar del meu llibre".¿I quin és el seu llibre? Vostès han generat 5 milions d'aturats i no ens pot treure de la crisi qui ens hi ha posat.

A més, haurà de cuidar el seu vestuari perquè el vestit no li vagi petit com fa tres anys. Colors discrets.Com més desapercebut, millor.I assumir errors, si es dóna el cas. La perfecció no existeix ino hi ha res pitjor que un polític superb.ARajoyli convindria mirar el seu oponent quan es dirigeixi a ell i mostrar atenció quan tingui la paraulaRubalcaba.La sensació de menyspreu envers el rival és molt negativa.

Notícies relacionades

Evitar els gràfics. Són freds i impersonals. La gent des de casa seva ni els veu bé, ni els entén. Si vol ensenyar alguna cosa, que ensenyi la foto d'una família en atur.Les persones empatitzem amb persones, no amb números, encara que els polítics acostumin a tractar-nos com a tals.

I sobretot, ser ell mateix. Se sentirà més còmode i defensarà millor les seves idees. A l'"últim minut" parlar amb prudència, molta seguretat i allargar una mà a l'oponent en cas de victòria.La clau d'aquesta nit per a Rajoy: mantenir la distància de seguretat. ¿Ho aconseguirà?