On Catalunya

QUÈ PODEU FER AVUI A BARCELONA

Un joc per preparar l’arribada dels Reis d’Orient

Els lectors d’EL PERIÓDICO tenen un descompte de 2 euros

Un joc per preparar l’arribada dels Reis d’Orient
3
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

Aquests dies els nens estan inquiets, nerviosos, més revolucionats del que és habitual. Els dies els semblen setmanes, perquè només pensen en l’arribada dels Reis d’Orient amb el seu habitual carregament de regals. L’única manera que es tranquil·litzin i es relaxin és proporcionant-los entreteniments que els mantinguin distrets. Una bona opció per a això és apuntar-se al joc Una increïble aventura amb els Reis d’Orient que ens han preparat la gent d’Escape Room en Casa, els creadors de l’igualment nadalenc La fuga dels éssers màgics. Està recomanat per a nens de 5 a 10 anys, està disponible en castellà i català i, un altre avantatge més, els lectors del diari poden accedir a un descompte exclusiu de dos euros fins al 20 de gener. Per a això, després d’haver afegit el joc a la cistella, en el moment de pagar veuran la frase «¿Té un codi promocional?» i hi hauran d’introduir REYES2021 i aplicar-lo per accedir al preu especial.

Els pares també som protagonistes, ja que deixen a les nostres mans imprimir i retallar tot el material que ens envien, com també hem d’amagar les pistes per la casa i ajudar els nens amb les instruccions perquè les trobin. Podem tardar, aproximadament, una hora a fer-ho, així que és millor no deixar-ho per al final i preparar-ho amb temps de sobres. El joc també té una durada aproximada d’una hora o una mica més si els costa trobar les claus corresponents. Així mateix tenen una adreça de correu (hola@escaperoomencasa.es) per si ens sorgeix algun dubte en la preparació.

Comença l’aventura

L’aventura comença quan, per mitjà d’un vídeo en QR (també ens faciliten unes adreces d’Internet per veure els audiovisuals), ens expliquen que els Reis d’Orient s’han vist sorpresos per una tempesta al desert i necessiten la nostra ajuda per recuperar els seus camells i els regals abans que arribi la nit de la il·lusió. Per aconseguir-ho, haurem de completar diverses missions. En aquest pròleg, la presentadora de notícies ens explica la situació i ens informa que els patges han enviat una carta als nens més valents i espavilats. ¿Entre ells hi haurà els nostres fills? Trobar-la serà el primer objectiu.

Si ho aconsegueixen, podran accedir a un QR que ens mostrarà la primera prova en la qual haurem de trobar els tres Reis en un oasi. Després de resoldre-ho, ens donaran la pista per localitzar unes fitxes amb números i paraules i unes imatges en un lloc determinat de la casa. Hauran de descobrir quina relació hi ha entre si per aconseguir una frase que ens condueixi fins al següent racó on es troba la nova prova. Ara ens toca trobar els seus camells extraviats. Un laberint ens servirà per orientar-nos. Cada un porta un nou QR, però només un serà vàlid.

Puzles i sopes de lletres

Amb el mateix veurem els Reis recollint els presents que han perdut i haurem de fixar-nos en tots els detalls per resoldre l’enigma i descobrir la frase que ens conduirà a una altra habitació. Per seguir endavant hauran d’armar un puzle amb uns carbons que porta un missatge amagat (aquí és convenient que els pares el preparin bé prèviament perquè no hagi errors). Si els agraden les sopes de lletres, estan d’enhorabona, perquè són la base de la següent prova per aconseguir tres paraules claus per a la resolució final.

Finalment, després de veure un altre QR, hauran d’utilitzar els seus dots de deducció per descobrir quina de les cases que se’ns mostren serà la primera de totes que visitaran Melcior, Gaspar i Baltasar i introduir-hi el número corresponent. Una vegada aconseguit, els tres Reis els agrairan la seva ajuda i els asseguraran que els visitaran els primers, i els regalaran un certificat que han sigut uns nens bons que hauran de penjar a la porta de casa perquè sàpiguen que són els privilegiats, una espècie de carnet VIP per a nens. Una hora divertida que aconseguirà que s’oblidin de l’ansietat que pateixen aquests dies i que, a més, els farà sentir-se més importants perquè han pogut ajudar els seus tres amics i, a més, són els primers de la llista, de manera que segur que moltes de les seves peticions es faran realitat. ¡Que mai no ens abandoni la màgia dels Reis d’Orient!

‘Una aventura increïble amb els Reis d’Orient’

¿On podeu aconseguir-ho?  A Escape Room en Casa.

Preu:  12,99 euros Descompte especial de 2 euros per als lectors d’EL PERIÓDICO

Més informació:  Escape Room en Casa.

 

Notícies relacionades