mossos calòrics
Menjant a Barcelona com als Alps
L'Hotel El Palace obre el seu Chalet, on serveix sopars amb un menú que s'inspira en la gastronomia de la serralada suïssa
interior-del-chalet-1579169493156
L’Hotel El Palace Barcelona sembla decidit a esprémer el vessant més camaleònic de la seva terrassa, ubicada a la setena planta. Primer hi va acollir uns sopars de verema al setembre que s’inspiraven en Jean Leon, que va ser client de l’establiment el segle passat (llavors es deia Ritz). Després, sessions de cine nadalenc amb mantes, una tassa de xocolata i vi calent. I, ara, en ple hivern, un menú suís inspirat en els Alps.
Chalet El Palace
És la nova proposta gastronòmica de l’històric establiment per començar l’any d’una manera diferent de la competència, que acostuma a oferir espais molt ‘trendy’, punxar música molt ‘cool’ i servir gastronomia molt distingida.
A El Palace, la cosa és bastant menys sofisticada. Més bucòlica (tot i que en el fil musical no sonen els cants tirolesos) i més calòrica, per dir-ho d’alguna manera, i aquesta aposta té el seu valor, ara que pocs s’atreveixen a reivindicar les calories en l’era ‘healthy’ que ens ha tocat viure. Primer, perquè l’espai es diu Chalet i, en efecte, sembla un xalet de muntanya alpina. Molta fusta, estovalles de quadros, cadires adornades amb pells peludes... Només hi falta el paisatge nevat. Amb aquest sopar, s’haurà d’elegir: o puges a la muntanya o, si ets molt urbanita, ascendeixes al ‘roof garden’ de l’hotel. O alternes ciutat i naturalesa.
‘Raclette’ i ‘fondue’
Notícies relacionadesEl xef Dani Padró ha ideat un menú basat en especialitats helvètiques de tota la vida, en les quals el formatge suís és un dels ingredients recurrents. Es pot elegir entre dos entrants: la sopa de ceba gratinada o l’amanida. De segon, dos tòtems de la cuina alpina, també a escollir: la ‘raclette’ amb patates, cebetes i cogombrets, o la ‘fondue’ de formatge, amb opció de trufa, que van acompanyades amb una taula d’embotits. Per acabar, hi ha tres opcions de postres: el pastís de nous caramel·litzades i cafè, Le Trianon (‘dacquoise’ d’avellanes, ‘croustillant’ de praliné i mousse de xocolata) o la pinya rostida amb gelat de vainilla i espuma de coco.
El Chalet d’El Palace estarà obert de dimecres a diumenge per sopar (s’hi pot anar a partir de les 19.30 hores) almenys fins al mes de febrer, tot i que no es descarta que ho estigui unes setmanes més al març. Per si neva...
- Als peus de collserola Tensió entre ‘runners’ i veïns a la Carretera de les Aigües
- Tràmits Confirmat: els majors de 70 anys hauran de renovar el seu DNI permanent abans d’aquesta data per ordre de la Unió Europea
- Automoció BYD estudia obrir una fàbrica de cotxes elèctrics a Catalunya
- Demografia Barcelona és la capital espanyola amb més proporció de població estrangera i on més creix
- Una jutge investiga la suplantació de la identitat d’Ustrell
- Sortejos La Grossa de la Castanyada 2025: dia i premis del sorteig de Loteries de Catalunya
- Tribunals La jutgessa cita el Barça com a investigat en el cas Negreira
- Després de la reunió a Perpinyà Junts descarta que es pugui reconduir la ruptura amb el PSOE amb una reunió entre Sánchez i Puigdemont
- Cine Luis Tosar i Rigoberta Bandini presentaran la gala dels Goya: «Hi haurà molt català, gallec, eusquera i castellà»
- MERCATS Quatre claus per explicar el 16.000 de l’Ibex
