basar

Tres productes gastronòmics que et provaran molt

Seleccionem un te gelat, una cervesa trapenca i un llibre sobre el foc a la cuina

zentauroepp49798156 post 1 sunny peach190912185924

zentauroepp49798156 post 1 sunny peach190912185924

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Tea Shop Sunny Peach

Te per beure fred

Elsiced teaestan pensats per beure’ls freds. Refresquen i hidraten, i els seus ingredients naturals són beneficiosos per a la salut. Tea Shop afegeix al catàleg Sunny Peach, barreja de te blanc, te verd, trossos de pera i préssec, i pètals de flors. És antioxidant i diürètic. Fresh Melon, Berry Fields, Goji Secrets, Vital Mango i Fresh Colada són altres opcions. 15,95 €(100 g)


La recerca del foc. La cuina més elemental

Lennox Hastie (Editorial Librooks)

Lennox Hastie és un cuiner britànic que triomfa a Sidney (Austràlia) amb el seu restaurant Firedoor, on juga amb un foc que va aprendre a manejar a Asador Etxebarri. En aquest llibre (Editorial Librooks) comparteix els seus coneixements sobre «la cuina més elemental» (és el subtítol de l’obra), cosa que no significa que no tingui els seus secrets, ja que dominar les brases és propi de bruixots. El xef no només ofereix receptes (més de 80), sinó que proposa un viatge per la història cultural i culinària sobre aquest tipus de cuina, aporta consells tècnics com corbes de temperatura, i il·lustra el lector amb la descripció de les sis fases del foc i les virtuts dels diferents tipus de fusta.


La Trappe Isid’or 

Notícies relacionades

Cervesa trapenca 

La Trappe Isid’or celebra 10 anys al mercat. Va ser creada amb motiu del 125è aniversari de l’abadia de Nostra Senyora de Koningshoeven (Holanda) i rep el seu nom del germà Isidorus Laaber, el seu primer mestre cerveser. Té un gust afruitat al principi i després recorda l’ordi i el caramel. Té 7,5 graus alcohòlics. Preu: 2,60 € (33 cl)