adeu, dieta

Bravurger Tour, una ruta molt especial de braves i 'burgers'

Bravurger Tour proposa visitar 10 restaurants que han creat combinats d'edició limitada compostos amb aquests populars plats

bravurger

bravurger

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

A Barcelona hi ha gairebé tants fans de les patates braves com de les 'burgers'. Moltíssims. Així que una ruta com el Bravurger Tour només pot tenir un èxit descomunal. Darrere d’aquest nom tan raret hi ha els responsables de bravasbcn.com i bestburgerbcn.com, que han convençut10 restaurants modestos del mateix nombre de barris de la ciutat perquè facin possible una iniciativa tan simple com efectiva: que dediquin dues setmanes i mitja (sempre amb tres caps de setmana inclosos) a servir un combinat amb ‘burgers’ i patates braves a un preu que s’acosta als 10 euros. "D’edició limitada, és a dir, creats especialment per a l’ocasió. Alguns han fet truites braves, pops ‘bravos’, calamars ‘bravos’...", puntualitza Edu González, de bravasbcn.com.

L’experiència, que va començar l’11 de gener i durarà fins i tot el 31 de març, té com a ganxo el regal de 10 sopars per a dues persones als 10 primers que pengin a Instagram fotos de tots els 'packs’ de la ruta amb les etiquetes dels restaurants, de @bestburgerbcn i de @bravasbarcelona, i afegeixin el ‘hashtag’ #Bravurgertour

Acero, Melosa, Bar Centro...

Notícies relacionades

Acero (Espaseria, 10), el que ha inaugurat el tour, ha superat els 100 combinats diaris. Xifra extraordinària però alhora lògica vista l’excel·lència de les braves i de les cinc variants de 'burgers' que ha ideat el seu xef, Raúl Pérez, que va treballar per a José Pizarro a Londres. Melosa (Clot, 163), amb una ‘burger’ de be i calçot ecològics i unes braves amb la salsa per dins com les de Sergi Arola, li ha agafat el relleu. Serà fins al 3 de febrer.

Després li tocarà el torn a Bar Centro (Casp, 55), La Capital (Floridablanca, 79), Ovante (passeig de Fabra i Puig, 95), Toni Bigoti (Taquígraf Garriga, 143), La Porca (Mata, 16), Don Curado (rambla del Poblenou, 125), Le Petit Paris (carretera del Prat, 30) i Atabalats (Providència, 99). 

Temes:

Restaurants