MENJAR SALUDABLE

Commons: de l'hort al plat

Ametller Origen obre un enorme restaurant amb botiga al World Trade Center que ofereix diverses maneres de degustar els seus productes

commons

commons / Eduard Ramirez

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

El camí de l’hort al plat s’escurça a Commons, el nou restaurant que ha obert Ametller Origen al World Trade Center (edifici Nord, local 26) i que també compta amb una botiga de productes de la marca, un bar i una terrassa (aquesta enumeració mostra la dimensió d’aquest local: 1.000 metres quadrats). Un enorme espai multiusos on esmorzar, menjar i berenar els dies feiners, però no sopar (és en una zona d’oficines).

Commons

World Trade Center (edifici Nord, local 26)Telèfon:  647.245.713Preu mitjà (sense begudes): 15-20 €

En tots els casos, d’una manera d’allò més saludable, perquè en l’elaboració de la seva cuina de mercats’utilitzen ingredients que Ametller Origen, que té horts propis, comercialitza a les seves botigues; no hi ha millor campanya de màrqueting: si t’agrada aquella crema de carbasses o aquella carn de vedella, els pots adquirir allà mateix.

Notícies relacionades

Tant pots emportar-te un ‘smoothie’ a la barra de l’entrada que entrar-hi i asseure’t en algunes de les taules i demanar una amanida, una pizza o un plat, sigui abans o després d’omplir-te el got d’aigua aromatitzada amb fruites. Fins i tot pots escollir del lineal algun plat preparat (sense conservants ni colorants), escalfar-lo al microones, asseure’t a la taula comunal al costat de la botiga i menjar-te'l. Per als qui opten per aquesta última opció, Commons ofereix un menú que inclou plat, beguda i postres per 5,95 euros.

L’espai, amb una cuina a la vista ben equipada (forn, graella basca, planxa...), és diàfan i agradable; compta amb reservats per a reunions de feina o activitats com els tallers que organitzen al restaurant, i té, al fons, una meravellosa vidriera amb vistes al Maremàgnum i la Barceloneta.

Temes:

Restaurants