Pilar Manjón, PRESIDENTA D'11-M AFECTATS DEL TERRORISME

Mariano Rajoy ha de demanar perdó pels atacs

Encara que el jutge Garzón mani a les portades dels últims dies, gestionar els resultats d'Euskadi serà complicat. A Catalunya la planta de Nissan se salva. I la setmana que ve es compleixen cinc anys de l'11-M. I va impressionar el testimoni de Pilar Manjón a TV-3.

Mariano Rajoy ha de demanar perdó pels atacs_MEDIA_1

Mariano Rajoy ha de demanar perdó pels atacs_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts
JOAN TAPIA

Dimecres és el cinquè aniversari de l'11-M, l'atemptat terrorista més sagnant que ha tingut lloc a Espanya. Impossible d'oblidar després del testimoni que Pilar Manjón, la valenta presidenta de l'Associació 11-M Afectats del Terrorisme, va fer divendres davant Josep Cuní. L'actitud de Manjón (el seu fill de 20 anys va morir a Atocha) impressiona. Va afirmar no voler-se qualificar de víctima, fet que contrasta amb altres que han presumit d'això per llançar consignes i improperis. Va confessar que desitjaria que l'atemptat hagués estat cosa d'ETA perquè així s'haurien estalviat un calvari de desqualificacions dels que van llançar la teoria de la conspiració. I va admetre que ha rebut milers d'amenaces i e-mails dient-li que el seu fill és mort perquè ella és "una roja". També va explicar que porta protecció policial.

Notícies relacionades

Manjón commou al dir que les querelles per insults contra Jimé- nez Losantos, César Vidal i la COPE no han estat admeses per oposició de la fiscalia. Tot el que explica causa indignació. I farà difícil que molts ciutadans admetem que el partit que presumeix de ser més espanyol i antiterrorista que ningú, que va manipular els atemptats de l'11-M i va atiar la campanya contra els afectats, tingui dret moral a tornar a governar.

No, no són històries de fa 70 anys. Va passar fa cinc anys i Rajoy està obligat a demanar perdó si té una mica de dignitat.