On Catalunya

No gasteu

Música, dansa, cine i teatre, i altres plans gratis a Barcelona

Sessions de cine sense pagar entrada i jazz a Gràcia, entre les activitats gratuïtes més destacades de la setmana

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Música, teatre, balla i moltíssim més

Continua Barcelona Districte Cultural oferint cultura en tots els seus gèneres amb entrada lliure. Aquest divendres, dia 24, hi ha de tot. Des de música, amb jazz al CC el Coll – La Bruguera (Aldea, 15) i blues al CC Ateneu Fort Pienc (plaça Fort Pienc, 4). Fins a ‘performances’ artístiques, com ara ‘Inmunda’, al CC Casa del Rellotge (passeig de la Zona Franca, 116).


Les dones com a subjectes de la resistència

En el conflicte contra Israel, les dones palestines han jugat un important rol en els avenços cap a la pau i la resolució. Però, també, han patit una enorme discriminació per ser dones musulmanes. Dimecres vinent, un diàleg abordarà aquesta lluita al Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial, 12).


Converteix-te en autor de còmics

Notícies relacionades

 El CCCB (Montalegre, 5) complementa la seva exposició ‘Constel·lació gràfica. Joves autores de còmic de l’avantguarda’ amb La comiquera, un espai immersiu per treure el teu artista interior amb zones per dibuixar amb diferents materials, una pantalla interactiva i un racó de lectura amb els còmics de l’exposició.


Sessions de cine sense pagar entrada

Les pròximes setmanes, Barcelona s’omple de festivals de cine. ¿T’has quedat sense entrades? ¿Els abonaments et piquen massa a la butxaca? Passa pel CC Fort Pienc (plaça Fort Pienc, 4), els cicles de cine gratuït del qual són poc coneguts, malgrat el seu interessant catàleg. Dijous vinent, dia 30, el drama migratori ‘No place like home’.