On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «El meu dentista em va treure el queixal del seny, però quan jo vaig intentar treure-li el seu es va posar fet una fera»

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | «El meu dentista em va treure el queixal del seny, però quan jo vaig intentar treure-li el seu es va posar fet una fera»
1
Es llegeix en minuts

Clínica Dental Ramon

Dels pitjors tractes que he rebut. En Ramon em va treure el queixal del seny. Va estar gairebé una hora fent força per arrencar-me’l. Un cop me l’havia tret, jo vaig agafar les tenalles i vaig intentar treure-li el seu, però ell s’hi va negar. Davant la meva insistència, el dentista es va començar a posar a la defensiva i va acabar comportant-se com un autèntic pirat. Sembla que no entén això d’ull per ull dent per dent.

La música alta

El volum de la música de Barcelona se’ns està escapant totalment de les mans. Una cosa és que a l’Apolo o al Bershka la música estigui alta, però és que ara és alta fins i tot als restaurants. Hi ha un acordionista al metro amb el volum tan alt que se sent des del carrer. Per no parlar d’aquesta gent que va amb auriculars i tot i així podem sentir-ho tot. Almenys algunes cançons estan bé.

No embrutar un lavabo públic

Molta gent ni s’ho imagina, però anar a un lavabo públic i no embrutar-lo és una de les millors experiències que hi ha Barcelona. A més de gratis, és molt fàcil, només has d’utilitzar el lavabo com si fos el de casa teva, el que neteges tu, de manera que així fa més mandra no estirar la cadena, llançar a terra el paper mullat o pixar a terra i esquitxar la tapa. De veritat, molt recomanable.

Rubén

Aquesta setmana en Rubén s’ha mostrat molt amable amb tots els companys de l’oficina. Ha sigut correcte en el tracte i quan se li ha demanat que fes alguna cosa ho ha fet de manera precisa. Això l’únic que significa és que trama alguna cosa, ja que aquesta persona és de les pitjors menes imaginables. Cal lligar-lo curt perquè en qualsevol moment ens apunyalarà per l’esquena, tret que jo m’hi anticipi.

Temes:

Barcelona Humor