On Catalunya

NO GASTIS

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Cine inclusiu, Nadal i art amb missatge, el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Inclusivitat en pantalla gran

Torna el Festival Internacional de Cine i Discapacitat de Barcelona. Fins al 30 de novembre, omplirà el CaixaForum (Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8) amb una desena de films que tenen com a nexe comú donar visibilitat a les discriminacions, els reptes socials i la quotidianitat de les persones amb diversitat funcional.


Ja ha arribat el Nadal

Digues adeu als llums de Nadal que ens han acompanyat durant tants anys. Aquest 2021 estrenem nova il·luminació a càrrec de l’estudi Antoni Arola, que juga amb línies rectes que creen formes diferents segons la perspectiva. Els llums brillaran de 17.30 a 23 h (divendres i dissabtes fins a mitjanit), fins al 6 de gener.

L’art de la sostenibilitat

Notícies relacionades

Reunits en cinc espais expositius del Gòtic, 86 artistes ambientals protagonitzen l’edició de 2021 del Drap-Art, el Festival Internacional d’Art i Sostenibilitat, que aquest any celebra la seva 25a edició. A través de les seves obres reflexionen sobre urbanisme, ecologia i crisi climàtica. Apropiadíssim després de Glasgow.


‘Cossos indomables’ que trenquen cànons

Ni edicions amb Photoshop, ni dietes insalubres, ni enganys òptics. Aquí tots els cossos són reals. Sota aquesta premissa, l’Ateneu l’Harmonia (Sant Adrià, 20) acull Cossos indomables, una col·lecció de fotografies per trencar els exigents cànons de bellesa i reivindicar les imperfeccions. Fins dissabte.