On Catalunya

No gasteu

Quatre activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Meditacions massives al Bogatell i concerts de cine, entre el millor de la setmana

Quatre activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Pel·lícules amb nom de dona

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona arriba al 29è aniversari. Ho celebra amb projeccions gratuïtes i a la fresca de films dirigits per dones. Dijous que ve, 29 de juliol, la pel·lícula mexicana ’Dibujos contra balas’, sobre la violència dels càrtels, tancarà el cicle a la plaça Salvador Seguí.


Medita a la llum de la lluna plena

Meditant pel món, els organitzadors de la meditació guiada més gran d’Europa, tornen a omplir les platges de Barcelona al ritme d’‘ommm’. Aquest dissabte, 24 de juliol, a les 21:45, el grup ha convocat centenars de ioguis al Bogatell per meditar sota la lluna plena. Això sí, no oblidis la distància de seguretat.

 Quan el Raval era el barri xino

Notícies relacionades

Viatges en el temps gratuïts a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (plaça de Pons i Clerch, 2). És a través de l’exposició ‘Margaret Michaelis. Cinc dies pel Barri Xino’, que recull fins a 100 instantànies del Raval de 1934 fetes per la fotògrafa anarquista polonesa Michaelis i encarregades per Le Corbusier. Fins al 31 d’octubre.


Cine a la fresca, però sense imatges

El cicle de cine a la fresca que proposa la Banda Municipal de Barcelona és per disfrutar-lo amb els ulls tancats. Celebrat als jardins del Recinte Modernista de Sant Pau, serà un concert de bandes sonores del cine i la televisió, amb música des d’‘Aladdin’ fins a ‘West Side Story’. Entrades, a la web de l’Auditori.

Temes:

Gratis