On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«No em van deixar entrar a l’aquari de Barcelona perquè soc balança amb ascendent peixos»

L’actualitat del demà de Barcelona

«No em van deixar entrar a l’aquari de Barcelona perquè soc balança amb ascendent peixos»

MARTÍ FRADERA

1
Es llegeix en minuts

Estació Espacial Internacional

Tenia moltes ganes de visitar l’Estació Espacial Internacional, així que quan em van dir que la línia blava del metro de Barcelona t’hi deixava ni ho vaig dubtar. M’hi vaig plantar amb la T-Casual, però de seguida vaig notar que hi havia massa gent. Després em va sorprendre com s’assembla a l’Estació de Sants, de fet posava Estació de Sants per tot arreu, una cosa que sens dubte va empitjorar l’experiència.

Festival Cruïlla

Vaig anar-hi amb una entrada de tres dies per sentir-hi bons concerts i bons monòlegs i la veritat és que no em puc queixar. L’únic problema és que tots els monòlegs els feia Tomàs Fuentes i tots els concerts també eren de Tomàs Fuentes. Em vaig voler queixar a l’organització, però l’organitzador era Tomàs Fuentes. Després vaig anar a un ‘podcast’ a explicar aquesta ruïna i el presentador era Tomàs Fuentes.

Aquari de Barcelona

Vaig voler anar a l’aquari de Barcelona per veure la fauna marítima de la zona, però no m’hi van deixar entrar perquè soc balança amb ascendent peixos. Al principi em va molestar, però després em van explicar que, a causa de la posició de les estrelles el dia del meu naixement, els aquaris són una mala influència per a mi i que era millor que me n’anés al zoo. Així que me’n vaig anar al zoo i vaig conèixer un goril·la molt especial.

Rubén

Tot l’any queixant-se de la mascareta i, ara que ja no és obligatori portar-la, el Rubén se la continua posant. És tremend. Ell dirà que estava en un espai tancat i pintant amb una pistola de pintura, però tot i així em sembla del més hipòcrita el seu comportament. Espero que la gent, especialment els que el van contractar perquè els pintés la casa, comencin a veure quina classe de persona és.

Temes:

Humor