On Catalunya

No gastis

5 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Badalona, Sant Cugat, Girona... Excursions per veure el més destacat de la setmana

1
Es llegeix en minuts

El diable es vesteix de platja

Les festes de Badalona han donat el tret de sortida, i ja han plantat a la platja el seu símbol més famós: el dimoni que cada any cremen a la foguera, com si fossin les falles, vaja. Per evitar aglomeracions, no han fet pública la data de la crema (tot i que abans del 10), així que correu abans que sigui cendra.


Els arquitectes envaeixen Barcelona

Arriba la Setmana de l’Arquitectura, amb desenes d’activitats físiques i en línia fins al 16 de maig. Per exemple, el temple romà neoclàssic Taller Masriera obre portes, el pavelló Mies van Rohe donarà empara a xerrades o fins i tot una «festa del silenci» a la plaça de la Virreina de Gràcia. Tot el programa, a la seva web. 

Fer ‘tiktoks’ és un art digne de museu

Després d’arrasar an la Virreina, l’exposició PUBER es trasllada a Can Basté (Fabra i Puig, 274). Aquesta exposició sobre l’’app’ és igual d’activa que el mateix TikTok: et poses a veure un parell de vídeos i, màgicament, han passat dues hores de ‘scrolling’. Aquí igual, però canvia el mòbil pels seus projectors. 


Flors per celebrar el final de l’estat d’alarma

Notícies relacionades

Arriba el 9 de maig, l’aixecament de la majoria de les restriccions i les ganes de tornar a viure. Una manera molt bona de celebrar-ho: pujant a Girona que, des de dissabte fins al 16 de maig, es cobrirà de flors per tota la ciutat. Torna Girona, temps de flors, una setmana de colors, flor i molta bellesa, que és necessàra. 


Veniu d’excursió i vermutegeu amb swing

Continua el cicle Música Swing, al Celler. Cada diumenge, dues hores de swing en directe (de 12 h a 14 h) per prendre alguna cosa amb música de fons. És al Celler Modernista (Sant Medir, 24), a Sant Cugat del Vallès, a quatre passes amb transport públic. L’entrada a aquests concerts és gratuïta (tot i que els beures, no).

Temes:

Gratis