On Catalunya

no gasteu

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Una exposició que es veu i que se sent i una recerca del tresor, entre el millor de la setmana

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

¿Indiana Jones també es va rodar a Barcelona?

Aneu a caçar tresors com si fóssiu l’arqueòleg més famós de Hollywood. L’única diferència: aquí no hi ha tombes ni piràmides, sinó els carrers de Barcelona. És la proposta de Kleff, una gimcana de misteris pels llocs de la ciutat on s’han gravat pel·lícules. Aquest diumenge, a les 11.30 hores. Gratis, però s’accepta propina.


Contempleu art mentre escolteu poesia

Poseu-vos davant un quadro, traieu el mòbil, escanegeu el codi QR i escolteu poesia. Tot alhora. Aquesta és la proposta de La Lleialtat Santsenca (Olzinelles, 31), una una exposició amb obres del Col·lectiu d’Artistes de Sants que explora, a través de contradiccions i diverses arts plàstiques i literàries, el binomi silenci i soroll.

Torna Barcino després d’un any tancada

Notícies relacionades

El temple d’August està tancat des de març del 2020, i, per això, les portes obertes que avui, divendres, celebra el Centre Excursionista de Catalunya (Paradís, 10) són tan rellevants. Es podran veure les quatre columnes, l’edifici modernista del centre, i la seva col·lecció d’art, en la qual s’inclouen obres de Puig i Cadafalch i Miró, entre d’altres.


Els pintors més joves de Barcelona

El món de l’art és ple de grans, tot i que enaquesta exposicióencara són en etapa de créixer. A ‘CreART 2020-2021: Viatjant a través de la pintura, els artistes són els alumnes de les escoles Encants, Fort Pienc i Ramon Llull. S’exposa al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc (plaça Fort Pienc, 4). Els quadros prometen estar a l’altura.

Temes:

Gratis