On Catalunya

El semàfor d’El Mundo Today

«El para-sol del SandwiChez de la ronda de Sant Antoni, el lloc més freqüentat de Barcelona»

L’actualitat del demà de Barcelona

«El para-sol del SandwiChez de la ronda de Sant Antoni, el lloc més freqüentat de Barcelona»

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts

Pizza Quatre Estacions de Servei

Vaig demanar aquest plat i la veritat és que em va sorprendre negativament. Cada quart de la pizza té el sabor d’una estació de servei diferent. L’olor de gasolina, cafè cremat, patates olioses i pasta de màquina de vending no acaben de fusionar-se bé a la pizza, i per moments sents nàusees. Per sort, com una bona pizza quatre estacions, hi ha una zona a prop de les vores en la qual pots vomitar.

Bar La Penúltima Aceituna

La part bona d’aquest bar és que només et serveixen la penúltima oliva, així que sempre te la pots menjar i s’eviten moments molt incòmodes amb els amics. Si li donem el taronja i no el verd és perquè el para-sol del SandwiChez de la ronda de Sant Antoni ens ha volat molt el cap aquesta setmana, tant que fins i tot en parlem en aquest apartat que realment no li correspon. Molt recomanable.

El para-sol del SandwiChez de la ronda de Sant Antoni

S’hi ha d’anar d’hora per agafar lloc, però una vegada allà dins tot val la pena. A sota d’aquest para-sol no hi ha pluja, i per moments sents que les cafeteries han tornat a obrir i que la pandèmia mai ha existit. L’únic problema és que el para-sol està molt de moda i de vegades s’omple massa i no pots escoltar la gent. El futur de la restauració passa per para-sols oberts al carrer.

Rubén

No entrem aquí a exposar el mal gust que té alguna gent a l’hora d’enviar ‘stickers’ per WhatsApp, i molt menys en donarem noms. Simplement creiem que no s’haurien d’enviar ‘stickers’ ofensius utilitzant persones amb malalties mentals tot i que sigui en grups privats, i aquí hi ha gent que va de bona persona i després els utilitza. Imagino que ni fa falta dir qui és.

Temes:

Humor