On Catalunya

El semàfor de El Mundo Today

Vergonyós: Els búnquers del Carmel no estan preparats per a una altra guerra

L'actualitat del demà de Barcelona

bunkers

bunkers

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Búnquers del Carmel

Lamentable el manteniment que l’Ajuntament està fent dels búnquers del Carmel. No hi ha queviures, no hi ha munició i ni tan sols estan totalment coberts. Cal pujar molt per arribar-hi, i això seria un seriós problema en cas de bombardeig inesperat. I és ple de turistes, així que, si ens ataqués l’enemic, els únics supervivents de la ciutat serien estrangers. Espero que l’alcaldessa hi intervingui i comenci a adequar aquest espai a la seva missió primigènia, perquè en qualsevol moment tindrem un ensurt.

La Barcelona d’Instagram

El taronja el donem a la Barcelona d’Instagram i a la gent de Barcelona d’Instagram. La ciutat i els seus habitants són molt més bonics en aquesta aplicació que en la vida real. Tots estan somrients i feliços i viuen la vida al màxim. La ciutat té uns colors màgics i uns racons impressionants. Si no li donem el verd és perquè, quan veiem la ciutat i els seus habitants fora d’Instagram, resulten tan fastigosos a la vista a causa del contrast, que acaba resultant bastant desagradable.

Marisa

Que maca que està la Marisa. Mira-la, quin somriure, quins ulls... Cada dia més preciosa, aquesta reina. Prenent cafè mentre mira el mòbil, ¿es pot ser més perfecta? Sembla que espera algú, és estrany perquè jo no he quedat amb ella... Segur que ha quedat amb una amiga. Està maquíssima amb aquest vestit. L’hauria de saludar, tot i que d’aquí a una estona ens veurem a casa. És igual, la saludo. Vaja, que inoportú, un home molt atractiu ha tornat del bany i s’ha assegut a la seva taula per error. Quina mala estona deu estar passant, pobra, tan tímida com és. ¿Aquest és el seu professor de salsa i bachata?

Rubén

Després d’informar, potser precipitadament i erròniament –no em sap gens de greu dir-ho-, que el Rubén tenia coronavirus, he de rectificar i demanar perdó perquè, segons ell, aquesta informació que vaig donar de manera altruista per fer un favor als barcelonins li ha generat problemes. Ja em diràs quins problemes li pot haver generat, però no em rebaixaré al seu nivell i, sincerament, si alguna cosa del que he dit l’ha pogut molestar, li demano disculpes. Tot i així, jo no m’hi acostaria, per si de cas; l’he vist tossir bastant.

Temes:

Humor