EN FAMÍLIA

El Jardí Botànic celebra el seu 20è aniversari

Amb motiu de la jornada de portes obertes del Planta't, celebra els seus 20 anys amb un concert dinàmic, un 'photocall' i un taller especial, entre altres activitats

Eva Melús

El Jardí Botànic celebra el seu 20è aniversari

El Jardí Botànic fa 20 anys. Per això, aquesta edició del Planta’t al Botànic de Primavera, la jornada de portes obertes d’inauguració de la nova estació, és una mica més especial. Entre les novetats d’aquest any, destaca el concert dinàmic de l’Always Drinking Marching Band, que només s’aturarà a les 14.00 hores per a la gran actuació de clausura. També hi haurà un ‘photocall’ i un taller especial del 20è aniversari, ‘Naturalesa de prop’.

Planta’t al Botànic

Jardí Botànic (Font i Quer, 2)
Horaris: Diumenge, dia 28, de 10.00 a 19.00 hores

La cita inclourà, a més, visites guiades de 45 minuts (cada hora, entre les 10.00 i les 13.00), jocs artesanals per a famílies, tallers de sembra i sobre espècies medicinals, plantació col·lectiva de 300 esqueixos, activitats d’art i naturalesa, una jugateca, exposició de bonsais i, per descomptat, l’entorn impagable del jardí a la primavera, que no és poc.

Hi haurà un autobús llançadora que connectarà el jardí amb la plaça d’Espanya entre les 9.30 i les 16.00 hores. La majoria de les activitats, totes gratuïtes, s’aniran alternant per diferents racons del recinte fins a les 15.00 hores, però la baixada de barrera es prolongarà fins a les 19.00. Quatre hores en les quals, per exemple, passejar o, per què no, ajeure’s a descansar al sol per recarregar les piles.

Com fabricar una caixa niu

La Fàbrica del Sol (passeig Salvat Papasseit, 1), l’equipament municipal d’educació ambiental de Barcelona, també ha programat activitats de natura per a aquest cap de setmana. Dissabte, dia 27, de 10.00 a 13.30 hores, se celebrarà un taller en què s’ensenyarà a fabricar una capsa niu i una alimentadora per a ocells. Les places són limitades i és recomanable reservar anteriorment una plaça ‘online’.

Diumenge, dia 28, d’11.00 a 13.00 hores, arribarà el torn dels jocs en família organitzats pel Servei de Documentació en Educació Ambiental (SDEA).

Temes: En família