Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

NO GASTIS

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

Anar a la Fira d'Abril o guanyar un concurs de frankfurts són algunes de les propostes per als pròxims dies

Eva Melús

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

CARLOS MONTANYES

Comença la Fira d’Abril al Fòrum

Del 26 d’abril al 5 de maig, la Fira d’Abril torna al Parc del Fòrum. Aquest any, amb més casetes, un punt lila contra la violència de gènere i unes hores d’atraccions sense música per als nens autistes. L’encesa del pòrtic serà aquest divendres, dia 26, a les 21.00 hores.


Festival de cultura urbana al Guinardó

Dissabte, dia 27, a partir de les 17.00 hores, se celebra el Festival de Cultura Urbana davant del Centre Cívic Guinardó (ronda del Guinardó, 113). És una festa per a tota la família amb 'dj', 'break-dance', grafitis i hip-hop. Tornarà a punxar Pioneer DJ’s Kids, sorgit dels tallers de l’escola Professional DJ’s Kids, dirigida a nens i adolescents.


Festa cervesera al Poble Espanyol

Els residents a Catalunya podran disfrutar d’entrada gratuïta a la Festa de la Cervesa del Poble Espanyol, que se celebra del 30 d’abril al 12 de maig. Hi haurà concursos d’aixecament de gerres o de menjar frankfurts, propostes gastronòmiques i molta música.


Concerts de cambra al CC Urgell

Matteo Mizera Bernat Català obren dijous, dia 2 de maig, a les 20.00 hores, el Cicle de Concerts de Primavera de Músiques del S. XX-XXI, que organitza el Centre Cívic Urgell (Urgell, 145) fins al dia 30. Gratis amb reserva prèvia ‘online’ o presencialment.


La nova imatge de Fire!!! s’estrena amb festa

Dijous, dia 2, a les 19.30 hores, al Centre LGTBI (Borrell, 22) proposa un Stonewall Inn Remixed, una festa amb molta música per presentar la nova imatge del Fire!!!, la 24a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià.