On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el festival OFFF i la sessió de Bicep a Razzclub. El pitjor: Khalid voreja l''easy listening'

fcasals47690474 onbarcelona  onoff chris bjerre190409190338

fcasals47690474 onbarcelona onoff chris bjerre190409190338

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

ONNN

El pròxim dijous arrenca una nova ediciód’OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona. Entre els convidats destaquen artistes com Edel Rodríguez, David Carson, Marina Miller i el visionari danès Chris Bjerre (l’obra de dalt és seva).


Còmic per perdre-s’hi a dins

Criatura de dos grans veterans com Warren Ellis (guió) i Phil Hester (dibuix), 'Shipwreck' (Planeta Còmic) és la història d’un naufragi poc comú i un supervivent perdut en terreny inexplorat. “Com si Cormac McCarthy i Samuel Beckett escriguessin una ‘road movie’”, va dir Ellis.


Clàssic turbulent

Aquest dissabte, a les 21.30 hores, segona i última oportunitat per recuperar a la Filmoteca el clàssic ‘Baby doll', adaptació d’Elia Kazan  de material tèrbol de Tennessee Williams, amb Carroll Baker i Eli Wallach potser millor que mai. Se’n projecta la còpia restaurada en 35 mm.


Música contra el desnonament 

Maria Arnal i Marcel Bagés, The Sey Sisters, Lágrimas De Sangre i Za! formen el cuidat i molt eclèctic cartell de la 1a Festa per la Vivienda, en què s’uneixen el Sindicat de Llogaters i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Dimarts, dia 23, a l’Apolo (20.00 hores).


La sessió de la setmana

Notícies relacionades

Encara persistent l’impacte del seu directe al Sonar 2018, el duo Bicep porta la seva visió emocional de techno i house a Razzclub, on oferirà un prometedor ‘dj set’. Aquella mateixa nit, dissabte, dia 20, punxa el resident Baldo. Obertura de portes: 1.00 hores.


OFF

Khalid, vorejant l’‘easy listening’

El segon disc de l’artista R&B, ‘Free spirit’, té els seus moments efectius, però no sembla l’obra d’aquest ‘esperit lliure’ que anuncia el títol. Les melodies poden ser anodines i oblidables; les produccions, massa higièniques. Khalid no és, almenys encara, un nou Frank Ocean, tot i que potser tampoc ho persegueix.