On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

El millor: el diàleg sobre futbol Critchley-Puntí i els telefilms del Zoom Festival. El pitjor: uns The Prodigy en caiguda lliure

zoom

zoom / DANIEL ESCALE

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

ENFOCANT AL PRESENT AL ZOOM FESTIVAL

El Zoom Festival recorda, un any més, i ja en són 16, l’alta qualitat de moltes pel·lícules produïdes per a televisió. Entre els dies 20 i 25 de novembre, entre Igualada i Barcelona, preestrenarà fins a nou títols, començant per 'La dona del segle', drama d’època protagonitzat per Elena Martín.


UN LLIBRE TORBADOR

Libros Del Asteroide publica 'Nada más real que un cuerpo’, el celebrat debut de l’advocada convertida en escriptora Alexandria Marzano-Lesnevich. Encreuament de memòries i llibre sobre crims reals, entrellaça la història d’un pedòfil confés i les vivències personals de la seva autora.


MUNTANT VON TRIER A LA FILMOTECA

La Filmoteca de Catalunya ofereix aquest dissabte l’oportunitat de revisar el clàssic modern 'Bailar en la oscuridad', col·laboració (difícil però fèrtil) de Lars von Trier amb Björk. Presenta la sessió Molly Marlene Stensgaard, muntadora de gairebé tots els films del director.


FUTBOL PENSAT AL CCCB

El filòsof Simon Critchley (foto), aficionat del Liverpool i autor de '¿En qué pensamos cuando pensamos en fútbol?', visita el CCCB per dialogar amb Jordi Puntí, gran culer i autor de ‘Todo Messi’, sobre els aspectes filosòfics i literaris del futbol. Dimarts, dia 20, a les 18.30 hores.


BERLIOZ PER CAMBRELING A L’AUDITORI

El gran Sylvain Cambreling (foto) dirigeix la 'Simfonia fantàstica' de Berlioz amb l’OBC divendres, 16, dissabte, 17, i diumenge, 18, en L’Auditori. En el programa, a més, figuren el 'Concert núm. 4' de Beethoven (amb Garrick Ohlsson al piano) i la meditació simfònica 'Les offrandes oubliées' de Messiaen.


OFF

THE PRODIGY POSEN EL PILOT AUTOMÀTIC

Notícies relacionades

La banda rave-punk sona a pàl·lida imitació de si mateixa en 'No tourists', el seu àlbum més curt, però el que més llarg es fa. Costa imaginar qualsevol dels seus talls causant el mateix efecte en festivals que els seus vells clàssics. Per enèsima vegada 'Firestarter', millor.