On Catalunya

l'humor del mundo today

"He trobat tants diners a les butxaques de l'any passat que 'Forbes' m'ha fet una entrevista"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

BARCELONA  ARMARIO ROPERO

BARCELONA ARMARIO ROPERO / NEG

3
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Canvi d’armari

"He trobat tants diners a les butxaques de l’any passat que ‘Forbes’ m’ha fet una entrevista"

★★★

Al principi vaig pensar que això del canvi d’armari que està tan de moda per aquestes dates seria un rotllo però he acabat disfrutant-ho un munt. El principal motiu és que, tot i que al principi resulta avorrit i físicament esgotador, al cap d’una estona vaig trobar tantíssims diners a les butxaques dels abrics de l’any passat que a partir de l’any que ve podré pagar algú perquè faci el canvi d’armari per mi. Soc tan rica que aquest hivern necessitaré abrics nous que responguin al meu nou estatus social. Als 10 minuts de ser una de les persones més adinerades d’Espanya em va trucar la revista 'Forbes' per fer-me una entrevista. També m’he fet de dretes.

ISABEL MANITAS


Hospital de Bellvitge

"Em vaig fer una radiografia i han trobat que hi ha un enorme esquelet dins del meu cos i ara visc aterrit"

Vaig anar a l’hospital perquè m’ho va recomanar la meva dona, però jo no volia anar-hi. Feia dies que tossia molt fort sense saber per què. Ara m’han fet unes radiografies i he vist que hi ha un esquelet de la meva mida a l’interior del meu cos. Segur que és ell que tus. He demanat als metges que me'l treguin però no em fan cas. Crec que aniré a un exorcista. Els metges, fatal. Han vist això de l’esquelet i no m’han fet RES.

MANUEL CENTELLAS


5 cèntims a terra al carrer de Villarroel

"Un dilema insuportable"

Vaig veure un grup de gent arremolinada al carrer de Villarroel amb Sepúlveda i em vaig acostar a veure què passava perquè soc de naturalesa curiosa. ¡L’error de la meva vida! A terra hi havia una llustrosíssima moneda de cinc cèntims. ¿Què pot fer una persona de bé en una situació així? Vaig pensar a ajupir-me a agafar-los però vaig témer quedar com un miserable. "Deixa’ls a terra, no necessites aquests diners... No quedis com una rata gasiva agafant aquesta moneda ridícula", em vaig dir. Però llavors vaig témer quedar com un ‘pijo’ superb. Vaig mirar al meu voltant i el grup de persones arremolinat davant de la moneda estava igual... xiulant i mirant al cel sense saber què fer. Estem tots atrapats en aquest dilema. Espero que l’ajuntament enviï aviat un escombriaire i ens alliberi d’aquesta situació lamentable.

ANTÓN MARTÍN


L’escola

"Una caca i a més la Sara és tonta"

★★

Abans m’agradava l’escola però ara ja no perquè em fan preguntes tota l’estona i he de matinar i jo prefereixo els caps de setmana amb la iaia al poble. No m’agrada estar escoltant tota l’estona. Hem d’escriure molt. La classe de música m’agrada i la gimnàstica també i també el pati. Les lletres no. I a més hi ha nenes criticant tota l’estona i estirant els cabells. Així que jo també els estiro els cabells a elles. Però llavors em castiguen a mi i no a elles i no hi aniré més perquè diré que estic malalta cada dia però poso cinc estrelles perquè hi ha pati.

LAIA (7 ANYS, CLASSE DELS CARGOLS)


Cinc cèntims al terra del carrer de Villarroel

"Em vaig ajupir per als diners i la gent es va enfurismar contra mi"

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Estava alegrement passejant amb Sol pel carrer de Villarroel. Un grup de persones tenint reunió. I em vaig acostar per veure quin festival tenien entre mans aquests alegres barcelonins. ¡No hi havia música, només centenars de persones reunides al carrer xiulant i mirant al cel! I llavors vaig veure que enmig del tumult hi havia una moneda petita. Vaig preguntar a la gent si era seva. I la negativa per resposta. I llavors vaig pensar, "jo l’agafo". ¡Quin error! Quan vaig tocar la moneda milers de persones es van enfurismar. Els crits contra mi. Cops contra mi a la meva esquena. Els catalans tenen uns costums molt estranys amb els diners de terra.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor