On Catalunya

L'HUMOR D'EL MUNDO TODAY'

"Vaig anar a veure el Mago Ramón i em va robar els 500 euros que guardava a l'orella"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

zentauroepp45677454 on mago181029131020

zentauroepp45677454 on mago181029131020 / Cristian Baitg Schreiweis

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Actuació teatral al metro

“Molt realista”

★★★★

Mentre em dirigia a la feina, a la línia 1 del metro, vaig veure dos actors de microteatre duent a terme una de les actuacions de carrer més impressionants que recordo. Tot i que estàvem els tres sols al vagó, es van comportar de forma increïblement professional. Un feia veure que era un lladre i l’altre cridava desesperadament demanant socors. Jo gairebé m’aixeco a ajudar però al final em vaig saber quedar al meu seient com a bon espectador. L’espectacle em va agradar tant que vaig donar unes monedes a l’actor que feia d’atracador perquè l’altre estava desmaiat al terra a causa de l’esforç de la seva interpretació.

FERNANDO BERMEJO


Museu de les Ciències Naturals

“Estava ple de crucifixos”

★★

No et cobren entrada, cosa està bé. Però una vegada dins, l’olor d’encens és molt forta i el so de l’òrgan s’acaba fent avorrit. No vaig entendre per què hi havia tants crucifixos i imatges de la mare de déu en un museu de ciència. Quan ens van fer fora per poder fer missa de nou va ser simplement vergonyós.

ARMANDO RUBIALES


Església de Sant Rafel

“Està plena d’estudiants d’excursió”

Si no arreglen d’una vegada la ubicació d’aquest temple a Google Maps, anar a missa de nou acabarà sent missió impossible. L’església s’omple de grups d’estudiants que volen aprendre sobre dinosaures i l’origen de la vida, però que es neguen a escoltar les lectures dels capellans.

MARISA CARBALLO


El Mago Ramón

“Em va robar 508 euros”

★★

Vergonyós espectacle d’aquest mag. Durant la seva actuació em va treure a l’escenari i em va treure deu bitllets de 50 euros de l’orella, una cosa que va resultar molt espectacular. Després se’ls va guardar i va marxar. A l’anar al banc l’endemà, vaig veure en els meus comptes que em faltaven 500 euros. Com que a més de mag és escapista, no he pogut trobar-lo. M’ha robat 500 euros de l’orella i vuit de l’entrada de la seva actuació. L’ambient al teatre molt bo.

PACO CASTILLO


La monarquia parlamentària

“Un de les meves tres formes de govern preferides”

★★★★

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Oh, jo agrada molt d’aquesta forma de govern democràtiques que existint en les països occidentals actuals. Quan ells em diuen que el rei exerceix la funció de cap d’Estat sota el control del poder legislatiu i del poder executiu, jo em queda en sorpresa. En aquesta sistema el rei reina però no governa, jo pensa que això ser molt fresc.  

BRENDA WALSH

Temes:

Humor