El fenomen Bluey arribarà l’octubre al teatre a Barcelona

El fenomen Bluey arribarà l’octubre al teatre a Barcelona

LIVE NATION

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’adaptació teatral de la popular sèrie d’animació Bluey, guanyadora de premis Emmy, aterrarà a Barcelona per primera vegada el mes d’octubre vinent. El dissabte 5 i el diumenge 6 d’octubre, l’espectacle en directe El show de Bluey arribarà a l’Auditori Fòrum CCIB de la capital catalana. Les marionetes i els decorats icònics sobre l’escenari acolliran les aventures i els jocs de la família Heeler, format per Bluey, Bingo, la mama i el papa Chilli i Bandit.

La funció passarà per 11 ciutats espanyoles després d’esgotar entrades a Austràlia, els Estats Units i Anglaterra. I és que el fenomen Bluey ha traspassat totes les fronteres i és la sèrie d’animació més vista a Disney+ a tot el planeta.

Notícies relacionades

El show de Bluey arribarà als teatres i auditoris de Múrcia, Bilbao, Barcelona, Gijón, Granada, Sevilla, Palma de Mallorca, Madrid, Vigo, València i Saragossa durant caps de setmana de setembre, octubre i novembre del 2024. Les entrades es posaran a la venda aquest divendres, 8 de març, a les dotze del migdia, a Planetevents.es.

"Sabem quant amor hi ha allà fora per Bluey i estem encantats i honrats de traslladar aquests brillants personatges al món tridimensional i compartir aquesta experiència especial amb els fans de tot Espanya", va explicar la directora Rosemary Myers, de Windmill Theatre Co.