CANVI DE CICLE

‘Sueños de libertad’, el relleu d’‘Amar es para siempre’

Antena 3 estrena demà en ‘prime time’ la nova sèrie, ambientada en l’Espanya dels anys 60. Dilluns passarà a emetre’s en la sobretaula.

‘Sueños de libertad’, el relleu d’‘Amar es para siempre’

marisa de DIOS

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un matrimoni que manté una relació tòxica en l’Espanya de finals dels anys 50, els tripijocs empresarials en un important negoci familiar, les relacions entre els treballadors d’una fàbrica de perfumeria... Aquests són els ingredients principals de Sueños de libertad, la sèrie que agafarà el relleu de la longeva Amar es para siempre en les sobretaules d’Antena 3 a partir de dilluns, tot i que la cadena l’emet demà per donar-la a conèixer en el seu millor aparador, en plena franja de màxima audiència (22.00 hores).

La primera escena és ja un petit avançament de tota la tensió que es viurà en aquesta ficció produïda per Diagonal TV (responsable també d’Amar...): Jesús de la Reina (Alain Hernández), amo d’una important empresa de productes de tocador, Perfumerías de la Reina, acorrala la seva dona Begoña (Natalia Sánchez) i la seva filla al mig del bosc i les apunta amb una escopeta. Ni l’arribada del seu germà, l’Andrés (Dani Tatay), amb el qual mai s’ha portat bé, sembla que pot calmar un home totalment fora de si. ¿Però com una de les famílies més adinerades de Toledo ha pogut arribar a viure un moment tan delicat? La sèrie retrocedirà uns mesos enrere per explicar-ho. Tot i que Sueños de libertad aborda temes com l’amor, la família, l’amistat i les rivalitats, el maltractament (tant físic com a psicològic) estarà molt present en la trama. "El meu personatge és una dona lluitadora, empàtica, que s’ha criat amb moltes llibertats i que es veu immersa en una relació tòxica que al principi no ho és", diu Natalia Sánchez, que al·ludeix a la transformació que pateix el personatge del seu marit al llarg dels episodis.

Relacions tòxiques

Notícies relacionades

"Confio que pugui servir com a mirall, perquè la ficció té aquesta màgia i aquest poder que fa que sigui més fàcil veure el problema en una altra persona i així puguis identificar un problema teu", afegeix l’actriu que es va donar a conèixer en Els Serrano. Alain Hernández no vol que el seu personatge es quedi només com el dolent de la funció. "Li donem molts colors perquè sigui real, perquè en les relacions tòxiques un dia sembles un àngel, i d’altres, un dimoni", justifica, alhora que recorda que el Jesús de la Reina que interpreta té "aquells punts masclistes tan acceptats en aquella època" que tracta la ficció, els anys 50.

Dani Tatay és la tercera pota del triangle amorós, el germà petit de l’Andrés, "un aventurer que se’n va anar a l’Exèrcit i que torna a casa i es troba un germà fora de si".

Temes:

Diagonal