Tradició de l’exmandatari

Rosalía i Rauw Alejandro es colen en la llista de cançons favorites de Barack Obama per a aquestes vacances

«Com faig cada any, aquí teniu algunes de les cançons que he estat escoltant aquest estiu, una barreja de noves i velles», va dir l’exdirigent

Rosalía i Rauw Alejandro es colen en la llista de cançons favorites de Barack Obama per a aquestes vacances
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

‘Vampiros’, de Rosalía junt amb la seva parella, el porto-riqueny Rauw Alejandro, forma part de les cançons favorites d’aquest estiu de l’expresident nord-americà Barack Obama (2009-2017). L’exdirigent ha convertit en una tradició al país compartir una ‘playlist’ amb les seves cançons favorites per a la temporada estiuenca.

Rosalía va ser una dels elegits per entrar en la seva llista de 42 cançons, que inclou cantants famosos entre els joves nord-americans com Ice Spice o SZA, però també veus més tradicionals com Ella Fitzgerald o Bob Dylan.

«Com faig cada any, aquí teniu algunes de les cançons que he estat escoltant aquest estiu, una barreja de noves i velles», va escriure Obama en un tuit en el qual va presentar la seva selecció. «Tinc ganes de saber què m’he perdut», va dir als seus seguidors. ‘Vampiros’ forma part de l’EP ‘RR’, tret aquest any per Rosalía i Rauw Alejandro, en el qual van exposar el seu idil·li públicament i artísticament.

La llista d’Obama està encapçalada per ‘Who told you’, dels rapers J. Hus i Drake, i inclou també clàssics com ‘Unchained melody’, de The Righteous Brothers, i ‘Cry me a river’, d’Ella Fitzgerald.

Els llibres triats

A més de música, l’exmandatari també va publicar una llista dels llibres que està llegint aquest estiu, que inclouen una barreja de novel·les i obres de no-ficció, que tracten temes com el racisme als EUA i la desigualtat econòmica.

Notícies relacionades

Entre els títols, hi ha ‘King: a life’, una biografia de l’activista pels drets civils Martin Luther King Jr., escrita per Jonathan Eig, i la novel·la ‘Birnam Wood’, de l’escriptora neozelandesa Eleanor Catton, que parla sobre la lluita d’activistes pel medi ambient al seu país.

Al seu torn, l’exmandatari va destacar en la llista de 9 obres, el llibre ‘Poverty, by America’, del guanyador del Pulitzer Matthew Desmond, que analitza la desigualtat econòmica i social als EUA.