Esdeveniment esperat

Concert de Coldplay a Barcelona: accessos a l’Estadi Olímpic i horaris d’obertura

El grup britànic actuarà a la ciutat catalana els dies: 24, 25, 27 i 28 de maig

  • ¿Qui són els teloners dels concerts de Coldplay a Barcelona?

  • Els concerts més esperats a Barcelona en un 2023 de bogeria

  • ¿Quins temes sonaran en els concerts de Coldplay a Barcelona? Aquesta en serà la ‘playlist’

Concert de Coldplay a Barcelona: accessos a l’Estadi Olímpic i horaris d’obertura

Paulo Novais

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La banda britànicaColdplayha penjat el cartell de ‘sold out’ per als concerts a Barcelona els dies 24, 25, 27 i 28 de maig. En un primer moment ‘només’ hi havia previstos dos concerts, però la prevenda d’entrades va tenir tant èxit que des de la promotora Live Nation van decidir afegir-ne dos més. Es preveu que en tan sols una setmana, el grup liderat per Chris Martin reunirà més de 200.000 persones a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Obertura de portes

L’obertura de les portes per al concert del dia 24 de maig a l’Estadi Lluís Companys, es portarà a terme a les 17.00 h. A les 19.15 h la banda Las Hinds, liderades per Carlotta Cosials, obriran la tarda de concerts. Els seguiran la banda escocesa de synthpop CVRCHES, que ja van actuar en el Primavera Sound. I finalment, l’hora esperada per tots els fans del grup britànic, Coldplay apareixerà a l’escenari a les 21:30 h i el concert durarà aproximadament 2 hores i 30 minuts.

Accessos a l’Estadi Olímpic

És important que cada persona que assisteixi a l’esdeveniment comprovi la porta d’accés especificada a l’entrada per dirigir-se al lloc corresponent. Els menors de 16 anys han d’accedir-hi amb autorització de la mare, pare o tutor legal i acompanyats d’un adult.

Es pot arribar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de diferents maneres fent servir el transport públic, ja que se sol limitar l’estacionament a vehicles privats els dies que hi ha concert.

  • Prioritzar el transport públic

Es recomana agafar el transport públic fins a Rodalies del parc de Montjuïc (bus, metro, funicular o FGC fins a les estacions i parades pròximes a Espanya, Poble Sec, Paral·lel o Foc) i fer ús, si es pot, dels itineraris senyalitzats per a vianants al parc de Montjuïc.

Notícies relacionades

Les diferents línies de transport públic disponibles (bus, metro, funicular, FGC) es poden consultar a la web de l’Estadi Olímpic.

Els dies de concert, TMB reforçarà la línia 150 (Plaça Espanya-Castell de Monjuïc) en l’horari regular de circulació. També habilitarà un servei d’autobusos llançadora a la sortida del concert per facilitar els recorreguts de baixada.