Concerts

Arrenca el cicle de concerts a l’aire lliure ‘Sonora’ als jardins del Palau Robert de Barcelona

  • Cuina Sant Pau: l’ànima de Carme Ruscalleda, la cuina de Raül Balam

  • Carme Ruscalleda: l’única recepta de canelons que necessites

Arrenca el cicle de concerts a l’aire lliure ‘Sonora’ als jardins del Palau Robert de Barcelona

The Project

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Palau Robert de Barcelona obre els jardins del recinte a la celebració de tres cicles de concerts pensats per a la difusió de la música catalana i en català.

Els cicles de música s’estendran fins al 12 de juliol, acollint tres cicles de concerts: els de celebració dels 30 anys de la revista Enderrock, una trajectòria de llarg abast a celebrar; els de Sonora, una proposta de The Project en el marc del Guitar BCN que vol donar veu a les artistes joves, i els de ClotildeFest, un cicle ja consolidat que arriba a la 5a edició amb propostes de les emissores Flaixbac, Europa FM, Els40 Catalunya i RAC105, i la col·laboració de Damm.

Els concerts són amb entrada gratuïta, però en el cas del Sonora, l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament (990 persones).

Janna Aran – 20 de maig a les 18.30 hores

Janna Aran, artista barcelonina de 25 anys, presenta el seu primer àlbum, INTUITION, que és una barreja de gèneres, des del R&B, Pop, Urban, Pop-soul i country-pop són alguns dels gèneres i subgèneres musicals d’aquestes 7 cançons compostes i escrites en anglès per Janna Aran.

Maria Hein – 3 de juny a les 18.30 hores

 Maria Hein és una jove balear que fa anys que es forma com a pianista, tocant la guitarra i, recentment, experimenta i crea les seves pròpies lletres i melodies. El seu disc debut es diu ‘Continent i contingut’ i compta amb deu cançons en les quals Maria Hein acumula pensaments, problemes i dubtes, acompanyada d’una instrumentació minimalista.

Colet – 10 de juny a les 18.30 hores

Notícies relacionades

Colet, és el nom artístic que utilitza la cantant, compositora i actriu Anna Colet. El seu disc debut, ‘La tapada’ ha sigut gravat en Àvia Studios (Barcelona) i produït per Stefano Maccarrone. Al llarg de vuit cançons, l’àlbum ens embarca en un viatge per la ironia i l’humor al ritme de bases electròniques i sons dels 80, envoltat per una narrativa teatral ‘retrofuturista’.

Ven’nus – 17 de juny a les 18.30 hores

Ven’nus és l’àlter ego musical de la jove vallesana Valèria N. Saurí. Graduada en cine en ESCAC, el juliol del 2020 decideix fer un pas endavant i de la col·lecció de cançons visuals que compon neix el seu primer àlbum, ‘El Naixement’ (Halley Supernova, 2021), amb què gira per nombrosos escenaris de tot Catalunya. ‘Bocaterrosa’ és el seu nou disc.