28 i 30 d’abril

Horari i accessos al concert de Bruce Springsteen

  • ¿Quin és el teu record més especial amb Springsteen?

  • Bruce Springsteen i Barcelona: retrats de l’idil·li que va néixer al Palau d’Esports el 1981

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tan sols queden dos dies perquè els fans de Bruce Springsteen puguin assistir als seus concerts els dies 28 i 30 d’abril a l’Estadi Lluís Companys, a Barcelona. El Boss & l’E Street Band inicien la seva gira europea, després de recórrer els Estats Units, i la primera parada és la ciutat catalana, on els esperen els seus fidels seguidors després de gairebé set anys.

Horaris del concert

Les portes de l’Estadi Lluís Companys s’obriran a les 18.00 h i l’inici del concert tindrà lloc a les 21.00 h. Des de l’organització s’aconsella acudir amb temps a l’esdeveniment, perquè probablement hi haurà grans cues per accedir a l’estadi, i utilitzar el transport públic per arribar-hi amb més facilitat.

Accessos a l’esdeveniment

Aquesta vegada no és necessari acampar per assegurar-se el millor lloc dret al recinte. Els fans que tenen el tiquet de meitat de pista cap endavant, s’han organitzat i hi ha una llista en una tanca a prop de les Piscines Picornell per assegurar-se el lloc a la cua d’entrada al recinte. Els assistents s’hi apunten i han d’acudir tres vegades cada dia (entre les 7.00 i 9.00 del matí; les 14.00 i 16.00 de la tarda i entre les 19.00 i 21.00 hores) al lloc on hi ha aquest cartell per assegurar-se el lloc a la cua.

Notícies relacionades

Doctor Music ha penjat el mapa d’accés a l’Estadi perquè sigui més fàcil l’entrada dels assistents. Assenyalen que és important que cada persona comprovi primer la porta d’accés especificada al seu tiquet per dirigir-se al lloc correcte.

Aquelles persones que tinguin l’entrada Hospitality rebran un correu personalitzat especificant el seu accés i l’horari de d’entrada al recinte.