Estadi Olímpic

¿Quin temps farà a Barcelona per als concerts de Bruce Springsteen?

  • Concert de Bruce Springsteen a Barcelona: accessos a l’Estadi Olímpic i horaris d’obertura

  • Bruce Springsteen a Barcelona: ¿quines cançons volen els fans que toqui?

  • ¿Quin Bruce Springsteen veurem a Barcelona? Així seran els seus concerts

¿Quin temps farà a Barcelona per als concerts de Bruce Springsteen?

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El comptador de les hores que falten per als concerts de Bruce Springsteen a Barcelona continua baixant. El cantant nord-americà, de 73 anys, ja és a la capital catalana, on l’Estadi Olímpic de Montjuïc acollirà aquesta doble data del ‘2023 Tour’, programada per als dies 28 i 30 d’abril.

Amb l’expectació posada entorn de la possible assistència de figures il·lustres de la talla de Barack Obama o Steven Spielberg, l’altre gran dubte per a les més de 100.000 persones que assistiran a algun d’aquests esdeveniments multitudinaris passa per saber quin temps farà tant divendres com diumenge.

Divendres, 28 d’abril

Notícies relacionades

Segons les prediccions de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), l’estrena de Springsteen a Montjuïc divendres vinent, 28 d’abril, no corre cap tipus de perill. Amb temperatures mínimes de 17 graus centígrads i màximes de fins a 23, la probabilitat de pluja serà nul·la al llarg de tota la jornada. Si bé és cert que es preveuen alguns intervals ennuvolats, aquests no suposaran cap amenaça per al desenvolupament de l’espectacle a l’Estadi Olímpic.

Diumenge, 30 d’abril

No obstant, les previsions són molt diferents de cara al concert de l’artista de Nova Jersey que tindrà lloc el 30 d’abril. L’Aemet avisa que aquest diumenge estarà marcat per les pluges que cauran al llarg de tot el dia a Barcelona. A més, la probabilitat de precipitació anirà en augment a mesura que avanci la jornada i arribarà al 80%. Per tant, es pot esperar un segon xou de Springsteen passat per aigua.