El tour del Boss

Bruce Springsteen, amb covid abans d’iniciar a Barcelona la seva gira europea

  • Les fotos inèdites del debut de Springsteen a Barcelona: ¿el millor concert de la història?

Bruce Springsteen, amb covid abans d’iniciar a Barcelona la seva gira europea

Theo Wargo/AFP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bruce Springsteen, que ha d’actuar a Barcelona els pròxims 28 i 30 d’abril (Estadi Olímpic), està malalt amb covid. La notícia es va conèixer diumenge quan el cantant es va veure obligat a cancel·lar a última hora la seva participació en la cerimònia dels premis American Music Honors. També Patti Scialfa, integrant de l’E Street Band i dona del Boss, té covid.

Notícies relacionades

Tots dos, no obstant, van donar positiu divendres, 14 d’abril, després del concert de Springsteen al Prudential Center de Newark (Nova Jersey, EUA), l’última parada del seu ‘tour’ americà. El Boss ha de començar el 28 d’abril a Barcelona el que serà la gira europea, que acabarà a finals de juliol a Itàlia per tornar després als Estats Units.

Abans dels seus concerts a l’Estadi Olímpic, Springsteen també serà protagonista aquesta setmana per la presentació d’una exposició sobre el seu primer concert a la capital catalana (que va tenir lloc el 21 d’abril del 1981 al Palau d’Esports) que allotjarà el Palau Robert i que s’inaugurarà aquest dijous (i fins al 14 de maig).