Música

Els Amics de les Arts, Judit Neddermann i Pau Vallvé, al festival Portalblau 2023

  • El certamen se celebrarà del 31 de març al 5 de setembre a l’Escala

Els Amics de les Arts, Judit Neddermann i Pau Vallvé, al festival Portalblau 2023
1
Es llegeix en minuts

El grup Els Amics de les Arts i els cantautors Judit Neddermann i Pau Vallvé encapçalen el cartell del festival Portalblau de l’Escala (Alt Empordà), que se celebrarà del 31 de març al 5 de setembre i en el qual figuren també actuacions destacades com les de Blaumut o Joan Dausà. Els organitzadors han presentat aquest dimecres la programació, que inclou també concerts a càrrec de Roger Padrós, Meritxell Noguer, La helen, Ana Ferrer i la GioSymphonia amb Mariola Membrives.

A més, el Portalblau incorpora propostes de poesia, de teatre de carrer, de dansa, conferències i un homenatge a Victòria dels Àngels en el centenari del seu naixement. El festival recolzarà en aquesta edició al seu vessant social a la fundació Salut Empordà en la seva campanya per reformar les instal·lacions pediàtriques de l’Hospital de Figueres.

La programació inclou cinc accions en xarxa amb altres cites com una producció del festival de dansa d’Olot, el Sismògraf. També una activitat literària del MOT, una conferència en col·laboració amb el festival de Peralada, un concurs de bandes emergents de la mà de la Fundació Casa de la Música de Girona i una acció amb la Fundació Alive i el Club Nàutic de l’Escala, creadors del MedFoto.

Notícies relacionades

Portalblau manté els diferents escenaris de valor patrimonial i natural com són els de Mar d’en Manassa, Alfolí de la Sal, Jardí Clos del Pastor, Fòrum Romà i Muralla Grega del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries.

El festival arrencarà el 31 de març amb un concert de Roger Padrós, tot i que concentrarà les actuacions més destacades a l’agost amb les citades de Pau Vallvé, Blaumut, Judit Neddermann, la GioSymphonia amb Mariola Membrives, Joan Dausà i Els Amics de les Arts.

Temes:

Música Concerts