Estats Units

L’actor d’‘Ant-Man’ Jonathan Majors, detingut per una suposada agressió masclista

L’intèrpret, de 33 anys, va ser objecte d’una denúncia al districte novaiorquès de Manhattan

La víctima, una dona de 30, presenta «lesions lleus al cap i el coll»

L’actor d’‘Ant-Man’ Jonathan Majors, detingut per una suposada agressió masclista
1
Es llegeix en minuts

L’actor nord-americà Jonathan Majors va ser detingut a Nova York el cap de setmana passat per suposadament agredir una dona, informen mitjans locals.

Majors, de 33 anys i que recentment ha actuat a «Creed III» i «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» va ser detingut després que la policia rebés una denúncia des d’un apartament del barri de Chelsea, al districte novaiorquès de Manhattan.

Segons un comunicat policial reproduït per diversos mitjans, la víctima, una dona de 30 anys, va assegurar que havia sigut agredida i tenia «lesions lleus al cap i al coll».

Ha sigut acusat d’estrangulació, agressió i assetjament, segons la Policia, que dissabte a la nit va informar que l’actor ja no es trobava sota custòdia policial.

L’advocada de Majors, Priya Chaundhry, va remarcar que el seu client és innocent, en unes declaracions recollides pel canal CNN.

«Estem reunint ràpidament proves per presentar-les al fiscal de districte amb l’expectativa que tots els càrrecs siguin retirats de manera imminent», va escriure Chaundhry en un comunicat.

Segons l’advocada, aquestes proves inclourien les declaracions escrites de la dona retractant-se de les acusacions, així com imatges de vídeo de l’automòbil on suposadament es va produir l’incident i diverses declaracions de testimonis.

Notícies relacionades

Després de conèixer-se l’esdevingut, l’Exèrcit dels Estats Units va anunciar que retirarà dos anuncis per reclutar voluntaris en què apareixia Majors.

«Si bé Majors és innocent fins que se’n demostri la culpabilitat, la prudència dicta que retirem els nostres anuncis fins que es completi la investigació d’aquestes acusacions», van assegurar les Forces Armades en una nota.