Sessió 54

«Matándolo como Shakira a Piqué», la nova lletra d’Arcángel amb Bizarrap

El raper porto-riqueny ha acompanyat el productor argentí en l’última ‘Bizarrap Music Sessions’, plena de referències a Shakira i la selecció argentina

«Matándolo como Shakira a Piqué», la nova lletra d’Arcángel amb Bizarrap
1
Es llegeix en minuts

Aquest dimecres de matinada s’ha estrenat l’última ‘Bizarrap Music Session’, aquesta vegada amb la col·laboració de ni més ni menys que l’artista porto-riqueny Arcángel. Conegut com ‘La Maravilla’, el raper de 37 anys pot presumir d’una carrera plena d’èxits. Durant més d’una dècada, el raper ha sigut (i continua sent) un dels protagonistes de l’escena musical urbana, i ha tornat a fer-ne gala en la lletra d’aquesta última cançó.

Notícies relacionades

Arcángel ha aprofitat el macroaparador que suposen les estrenes de Bizarrap per adornar el seu ‘flow’ únic amb referències a altres artistes, entre els quals no ha pogut faltar la protagonista de l’anterior sessió: «Descansé un par de años, volví y me pegué / Matándolos como Shakira a Piqué», canta en un dels seus versos, referint-se als dards de la colombiana a la seva exparella durant la ‘Session 53’.

L’‘albiceleste’, present

Una altra de les picades d’ullet que Arcángel ha inclòs en aquest tema ha anat dirigida a la selecció argentina. Aprofitant la nacionalitat de Bizarrap, productor nascut a Ramos Mejía, no ha escatimat en noms d’icones estimats per l’afició ‘albiceleste’. «Este flow legendario no tiеne adversario, como Maradona en la cancha» o «Me junté con el Biza, Biza, combinación de Dybala con Leo / La competencia la parto y como el Dibu, por el bicho me paso el trofeo» són només algunes de les referències que l’artista ha utilitzat per posar-se el públic argentí a la butxaca.