Ensurt

Nou disgust per a Shakira: la seva mare, Nidia Ripoll, ingressada d’urgència

  • La milionària ofereix a Clara Chía per airejar els draps bruts de Shakira

  • ¿Per què Shakira ha estat plorant a Nova York?

Nou disgust per a Shakira: la seva mare, Nidia Ripoll, ingressada d’urgència

Carlos Montañés

1
Es llegeix en minuts

Shakira va de disgust en disgust, sobretot pel que fa a la salut dels seus familiars. A la delicada situació del seu pare des de l’estiu passat, ara cal afegir-hi la de la seva mare, Nidia Ripoll, que ha hagut de ser ingressada per una trombosi a la cama. Malgrat l’ensurt, tot indica que el problema no ha afectat altres òrgans.

Segons el canal americà Telemón, Ripoll es va veure obligada a acudir divendres passat a un hospital de Barcelona al trobar-se malament. Després de les proves diagnòstiques, els metges van detectar la trombosi. L’afecció no ha arribat al cervell, cosa que va millorar moltíssim el seu pronòstic.

La salut del pare

Notícies relacionades

Aquest és el primer contratemps amb la salut de la mare de Shakira. La cantant colombiana sí que porta molt temps preocupada per la del seu pare, William Mebarak, ja que l’estiu passat va tenir una aparatosa caiguda que el va obligar a passar pel quiròfan. A més, ha entrat i sortit de l’hospital en diverses ocasions en els últims mesos.

De fet, la intranquil·la i delicada salut del seu pare, de 91 anys, s’ha convertit en el motiu principal pel qual la colombiana ha ajornat el seu trasllat a Miami i es manté a Barcelona.

Temes:

Shakira