Col·laboració memorable

Els Stones fitxen Paul McCartney i Ringo Starr

  • Els dos membres dels Beatles s’uneixen a la llegendària banda liderada per Mick Jagger

Els Stones fitxen Paul McCartney i Ringo Starr
1
Es llegeix en minuts

Gairebé 60 anys des de la primera reunió, Paul McCartney i Ringo Starr gravaran un nou àlbum amb els seus amics i rivals, els Rolling Stones.

Segons informa ‘Variety’, està previst que tant McCartney, de 80 anys, com Starr, de 82, participaran en el pròxim llançament dels Stones, que dirigirà el cèlebre productor dels Grammy-2021, Andrew Watt.

La revista afirma que McCartney ja ha gravat durant sessions recents a Los Angeles, mentre que està previst que Starr toqui també la bateria. No obstant, no està clar si els dos músics col·laboraran en la mateixa cançó o si treballaran en diverses melodies.

L’àlbum encara no s’ha anunciat oficialment, tot i que tant Mick Jagger com el guitarrista Keith Richards han insinuat als seus respectius comptes d’Instagram que «hi ha música nova en camí».

No es tracta de la primera vegada que els Beatles i els Stones col·laboren, tot i que els rockers britànics poques vegades han treballat junts en les últimes sis dècades des que cada un va arribar a la fama.

John Lennon ja va cantar a ‘We love you’ dels Stones el 1967 al costat de McCarthy. Aquell mateix any, Brian Jones, dels Stones, va ser convidat a ‘You know my name’ (‘Look up the number’) dels Beatles en saxòfon.

Primer treball sense Watts

Notícies relacionades

D’altra banda, aquest nou treball dels Stones serà el primer nou disc dels llegendaris rockers des d’‘A bigger bang’ del 2005. Perquè van acabar una gira celebrant 60 anys l’agost del 2022 i van llançar un àlbum de versions, ‘Blue & lonesome’, el 2016.

El nou àlbum també serà el primer senseel bateria Charlie Watts, que va morir l’agost del 2021 als 80 anys. No obstant, Watts apareixerà a l’àlbum, ja que Jagger i Richards, de 79, van declarar a ‘Los Angeles Times’ l’octubre del 2021 que havien gravat nova música amb ell a la bateria abans que morís. «Deixa’m posar-lo d’aquesta manera», va dir Richards, «no has sentit l’últim de Charlie Watts».