Espectacles nadalencs

Concert d’Any Nou a Barcelona: ¿On puc comprar entrades?

La Strauss Festival Orchestra porta a Barcelona les obres del clàssic esdeveniment musical de Viena

Concert d’Any Nou a Barcelona: ¿On puc comprar entrades?

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Concert d’Any Nou és un espectacle perfecte per als amants de la música clàssica. Una experiència única amb què donar la benvinguda al 2023 amb algunes de les obres més famoses del compositor Johann Strauss: ‘El vals de l’emperador’, ‘El Danubi blau, ‘Marxa Radetzky’... 

És possible disfrutar-ne en directe sense haver de viatjar a Viena, i és que la Strauss Festival Orchestra porta a Barcelona els millors valsos, polques i marxes del músic en una funció molt inspirada per la tradicional cita musical austríaca, l’adaptació del qual acumula 33 anys d’èxit i 5 milions d’espectadors a la capital catalana.

El Palau de la Música Catalana acull, una vegada més, aquesta producció que ja ha triomfat en grans sales europees com la Philarmonie de Berlín, el Concertgebouw d’Amsterdam, el Musikhalle d’Hamburg, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el Teatro Real i l’Auditori Nacional de Música de Madrid o l’Auditorium Parco della Musica de Roma.

Amb varietat de dates i entrades amb preus des de 30 euros, el Concert d’Any Nou de Barcelona és un dels esdeveniments nadalencs més esperats per la qualitat de l’orquestra i l’extraordinari clima festiu que genera. 

Compra aquí les teves entrades

Lloc: Palau de la Música Catalana

Direcció: Carrer Palau de la Música 4-6

Dates: 

31/12/2022

3/1/2023

6/1/2023

Notícies relacionades

8/1/2023

15/1/2023