Trobat mort en un cotxe Jo Mersa Marley, net del llegendari Bob Marley

Trobat mort en un cotxe Jo Mersa Marley, net del llegendari Bob Marley

Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joseph Mersa Marley, artista de reggae i net del cantant Bob Marley, va morir aquest dimarts als 31 anys. El músic jamaicà nord-americà va ser trobat sense vida dins d’un vehicle als Estats Units. Segons les primera informacions, hauria pogut morir per un atac d’asma, segons el mitjà TMZ.

El cantant era conegut per cançons com ‘Burn it down’, ‘No way out’ i ‘Made it’; seguidors i col·laboradors del món musical ja han donat el condol a familiars i amics del net de Bob Marley

Una de les primeres persones a lamentar la notícia va ser la ministra de Cultura, Gènere, Entreteniment i Esport de Jamaica, Olivia Grange, que va escriure a les xarxes: «M’entristeix profundament la notícia que l’artista Joseph Marley, fill de l’estrella del reggae Stephen Marley i net de la superestrella del reggae Bob Marley ha mort. Expresso les meves més profundes condolences a Stephen, la mare de Jo, Kerry, els Marley i altres membres de la família».

Notícies relacionades

Joseph Jo Mersa Marley va néixer a Kingston, Jamaica, on va passar els seus primers anys i va assistir a l’escola preparatòria Saints Peter and Paul, i després es va establir a Florida. Va anar al Miami Dade College i va estudiar enginyeria d’àudio abans de presentar els seus primers temes el 2014.

Bob Marley va morir el 1981 als 36 anys després de tenir càncer de pell. Malgrat morir a tan curta edat, el músic va tenir 11 fills amb 7 dones diferents.