Avanç de la programació

Placebo, Sigur Rós i Franz Ferdinand s’afegeixen al cartell del Cruïlla 2023

  • El festival, que se celebrarà del 5 al 8 de juliol al Parc del Fòrum, anuncia també la presència d’Amaia, Leiva, Tash Sultana, Carolina Durante i Sen Senra, entre d’altres

Placebo, Sigur Rós i Franz Ferdinand s’afegeixen al cartell del Cruïlla 2023

Ferran Sendra

1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet
Rafael Tapounet

Periodista

Especialista en música, cinema, llibres, futbol, críquet i subcultures

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El festival Cruïlla ha revelat aquest migdia una part important de la programació de la seva pròxima edició, que tindrà lloc els dies 5, 6, 7 i 8 de juliol a l’emplaçament habitual del barceloní Parc del Fòrum. A la ja coneguda presència al cartell d’Antònia Font i Viva Suecia s’hi sumen ara una trentena de grups i solistes encapçalats per un trident internacional de bandes amb innegable aura festivalera: els londinencs Placebo, els islandesos Sigur Rós i els escocesos Franz Ferdinand.

Notícies relacionades

Aquests són probablement els tres noms més destacats d’un contingent de propostes, locals i emergents en la seva immensa majoria, que inclouen gèneres tan diversos com el punk, el rap, el folk, el reggae, el soul, el pop electrònic i la cançó melòdica. Així, entre els artistes anunciats per al Cruïlla 2023 hi figuren Amaia, Leiva, Carolina Durante, l’australiana Tash Sultana, l’ex-Auryn Dani Fernández, Sen Senra, Delaossa, Cruz Cafuné, Sidonie, els Stay Homas, Iseo & Dodosound, Rusowsky, La Élite, Las Ninyas del Corro, Cala Vento, Ciudad Jara (el nou projecte de l’exlíder de La Raíz), Suu, Carlangas, Triquell, Lia Kali, Menta, Victorias, Tesa i Shega.

Aquest nou anunci no deixa, ni de bon tros, tancada la programació de la cita barcelonina, que en pròximes dates donarà a conèixer la incorporació de més noms al cartell, així com el contingut de les seves propostes de comèdia i art per a aquesta nova edició. Els abonaments i les entrades de dia per assistir al Cruïlla 2023 es poden adquirir a través del web del festival.