Anunci de cartell

Rosalía, Mäneskin, Pet Shop Boys, Blur, Kendrick Lamar... Aquest és el cartell del Primavera Sound 2023

Rosalía, Mäneskin, Pet Shop Boys, Blur, Kendrick Lamar... Aquest és el cartell del Primavera Sound 2023

Sarah Yáñez-Richards / EFE

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

El Primavera Sound 2023 de doble seu, a Barcelona i Madrid, ha revelat aquest dimarts al migdia el gruix del seu espectacular cartell, del qual fins ara només es coneixia el nom de Depeche Mode. D’entre la llista infinita de participants destaquen Rosalía, Mäneskin, Pet Shop Boys, Bad Gyal, John Cale, Blur, Halsey, Skrillex, Kendrick Lamar, Calvin Harris, St. Vincent, Sparks, Beth Orton, Built to Spill, Bad Religion i fka Twigs. El cartell serà el mateix per a les dues seus.

Notícies relacionades

El Primavera Sound 2023 se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny al Parc del Fòrum de Sant Adrià de Besòs, com de costum. Per a la seva edició de Madrid, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juny, l’espai escollit ha sigut la Ciutat del Rock d’Arganda del Rey.

Les entrades per al Primavera Sound Barcelona 2023 i Primavera Sound Madrid 2023 es posaran a la venda el dijous 1 de desembre a les 12.00 a Dice. Els abonaments simples tindran un preu de 325 € (+ despeses de distribució), les entrades de dia, de 125 € (+ despeses de distribució) i els abonaments dobles (Primavera Sound Barcelona + Primavera Sound Madrid), de 520 € (+ despeses de distribució). Els abonaments i entrades de dia VIP i els abonaments a terminis dels dos festivals també estaran disponibles a Dice.