Nominacions

Beyoncé fa història en els Grammy 2022; ‘Motomami’, de Rosalía, en categories menors

  • La nord-americana ha obtingut nou nominacions i iguala el rècord històric del seu marit, Jay Z, amb 88. L’artista catalana es queda amb dues nominacions menors

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Beyoncé ha liderat dimarts el grup de músics nominats als premis Grammy, i ha establert un enfrontament amb Adele, Henry Styles i d’altres per al premi principal d’àlbum de l’any. Beyoncé ha obtingut nou nominacions als màxims guardons de la música. Així, en la seva carrera arriba a un total de 88, i empata amb el seu marit Jay-Z com l’artista més nominada en la història dels Grammy.

El seu àlbum ‘Renaissance’ competirà pel de millor àlbum de l’any amb ‘30’ d’Adele, ‘Harry’s House’ de Harry Styles i ‘Special’ de Lizzo, entre d’altres.

El raper Kendrick Lamar, també candidat a àlbum de l’any per ‘Mr. Morale & The Big Steppers’, ha rebut vuit nominacions, seguit d’Adele i la cantautora Brandi Carlile amb set cada una.

Notícies relacionades

Rosalía, per la seva banda, ha hagut de conformar-se amb un parell de nominacions: millor disc alternatiu llatí per ‘MOTOMAMI’ i millor pel·lícula musical pel concert de llançament a TikTok.

Els Grammy s’entregaran en una cerimònia a Los Angeles el 5 de febrer.