24 i 25 de maig

Concerts Coldplay a Barcelona els 2023: Consells per comprar les entrades

La banda britànica de pop rock actuarà per partida doble a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, recinte que ja va acollir la seva visita a la capital catalana el 2016

34051600 601

34051600 601 / FERRAN_SENDRA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa uns dies, la banda britànica de pop rock Coldplay va anunciar que Barcelona seria entre les ciutats de la seva gira mundial Music Of Spheres World Tour per a l’estiu del 2023. Concretament, el grup encapçalat per Chris Martin actuarà els dies 24 i 25 de maig de l’any que ve a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, el mateix recinte que va acollir la seva visita a la capital catalana el 2016.

Malgrat que la prevenda d’entrades per als dos esdeveniments estava disponible des de les 10.00 hores d’aquest dimecres (la venda oficial, amb els mateixos preus, comença un dia més tard), diversos usuaris han reportat problemes a l’hora d’obtenir els tiquets, que s’han esgotat en qüestió de minuts.

Puntualitat màxima

La prevenda, disponible des d’aquest dimecres a les 10.00 hores, només permetia als usuaris registrats a la web de Live Nationadquirir les entrades abans de temps. La resta de compradors hauran d’esperar a aquest dijous 25 d’agost per aconseguir els tiquets per a l’esdeveniment, els preus dels quals no variaran d’un dia a l’altre, perquè la primera tanda ja ha penjat el cartell d’‘esgotat’.

Així doncs, per evitar ensurts i possibles ‘sold outs’ inesperats, la primera recomanació passa per accedir ràpidament al portal especialitzat en la venda d’entrades per a concerts i assegurar-se la compra abans que ningú. Les segona tanda, és a dir, la venda oficial començarà a les 10.00 hores d’aquest dijous 25 d’agost, i es preveu una gran afluència d’usuaris a ticketmaster.com.

«Estalvieu-vos la pista»

Notícies relacionades

L’usuària ‘fabzare’, que va disfrutar del concert de la banda britànica a l’Estadi Olímpic Lluís Companys del 2016, ha publicat un vídeo a TikTok en què recomana evitar les entrades de pista, de «visibilitat reduïda», per aconseguir una experiència millor: «Estalvieu-vos la pista. No val la pena pagar els diners (95 euros més 12,50 euros de despeses de distribució) que aquest any valen les entrades de pista. Jo el 2016 vaig ser a pista i mig concert, literalment, no sabia on era Chris Martin», explica.

@fabzare consejitos per a les entrades de Coldplay a Barcelona ✨ ig: raisaforns #ColdplayBarcelona #MusicaEnTikTok #Conciertos #Entradas ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

La mateixa noia aconsella comprar entrades a la grada (amb preus que oscil·laran entre els 50 i els 150 euros), perquè l’experiència que ofereix el concert es pot disfrutar «des de qualsevol part de l’estadi». «Visualment serà una meravella», afegeix.