Gira mundial

Coldplay actuarà dues vegades a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona

La banda britànica confirma dues dates a la ciutat per a la gira del seu últim àlbum ‘Music of the Spheres’

Coldplay actuarà dues vegades a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La banda britànica de pop rock Coldplay actuarà a Barcelona el maig del 2023. Les dues dates confirmades per la promotora Live Nation són el 24 i 25 de maig, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Aterraran a la capital catalana en el marc de la seva gira ‘Music of the Spheres World Tour’, i les entrades estaran a la venda el 25 d’agost a les 10.00 h. Per als usuaris registrats a ‘livenation.com’, un dia abans.

Concerts anticipats

Notícies relacionades

Les xarxes van començar a bullir després que el grup publiqués un missatge amagat en el seu últim videoclip ‘Humankind’. En un moment determinat, apareixia el nom de diverses ciutats europees, com Barcelona, Milà, Copenhaguen i Zuric.

A la seva visita a la Ciutat Comtal, cal sumar-hi per a l’estiu del 2023 les actuacions a Portugal, Itàlia, Suïssa, Dinamarca, Suècia, els Països Baixos i el Regne Unit. El ‘tour’ promocional del seu últim àlbum va començar el març d’aquest any a Costa Rica, i fins ara han venut més de quatre milions d’entrades. L’espectacle està assegurat en una gira que intenta marcar un abans i un després en la revolució sostenible.

Temes:

Coldplay