Així pots disfrutar de les terrasses dels hotels de Barcelona aquest setembre

Gastronomia, vistes i música en directe són els principals ingredients que ofereix aquesta aposta

Durant l’estiu, els ‘rooftop’ s’obren al públic amb una gran quantitat d’activitats

The Barcelona EDITION

The Barcelona EDITION / Gremi d'Hotels de Barcelona

6
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Tot i que la temporada vacacional es vagi acabant i la rutina estigui tornant, a l’estiu encara li queda guerra per a estona. El bon temps convida a sortir de casa per disfrutar de plans per oblidar-se del tràfec diari. I, en aquest sentit, Barcelona compta amb una oferta d’oci àmplia i variada per no avorrir-se mai. Però si hi ha un clàssic entre els plans dels habitants de la Ciutat Comtal a l’estiu, aquest és sortir a prendre alguna cosa en una terrassa.

Una manera especial de disfrutar del ‘terrasseig’ a Barcelona és a les terrasses dels hotels. Amb una oferta variada que uneix la gastronomia, la música en directe i unes vistes de somni a l’‘skyline’ de la ciutat, es tracta d’una experiència diferent que val la pena viure. I el més important: els ‘rooftop’ dels hotels de la ciutat estan oberts al públic en general, sense necessitat d’allotjar-s’hi en cap.

A més, des del Gremi d’Hotels de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, es promouen diferents propostes d’oci al llarg de l’any per disfrutar encara més de les experiències que ofereixen aquests espais. ¿Vols relaxar-te i disfrutar d’una bona estona a l’aire lliure? En aquest article et donem una sèrie de propostes per disfrutar de les terrasses dels hotels de Barcelona.

Les millors vistes de Barcelona, als hotels

Les millors vistes de Barcelona, als hotelsUn bon pla és fer una copa amb vistes al mar, a la muntanya o a espais emblemàtics de la ciutat. A l’SkyBar de l’hotel Iberostar Selection Paseo de Gracia (plaça Catalunya, 10) es pot disfrutar d’un esmorzar, un ‘brunch’, un sopar o una copa amb unes vistes panoràmiques que van des del mar fins a la Sagrada Família.

Una altra opció amb unes meravelloses vistes a Montjuïc i al litoral de la ciutat és el Rooftop de l’hotel Arya Stadium by Madanis (Sants, 383). Un espai situat en ple cor de Sants on, a més, es pot degustar una gran varietat de copes i platillos.

Per als que busquin un pla romàntic i nocturn, la millor proposta és la terrassa de l’Hotel Casa Fuster (passeig de Gràcia, 132). Amb vistes a la imponent avinguda barcelonina i a alguns dels seus edificis més emblemàtics, és una proposta única en un edifici elegant i icònic de la ciutat.

Una proposta marítima amb vistes a la ciutat, Montjuïc i al port és el Back Marina de l’Eurostars Grand Marina Hotel GL (Moll de Barcelona, S/N). Còctels d’autor, plats a la brasa cuinats pel seu xef allà mateix i una agenda única completen aquesta experiència. Una altra opció molt pròxima al mar és The Suite Bard l’AC Hotel Barcelona Forum (passeig del Taulat, 278). Aquesta terrassa té una visió panoràmica que inclou la muntanya i el litoral. Cuina mediterrània, còctels, l’AC Brunch els dissabtes i diumenges d’estiu i la música en directe els dissabtes a la nit.

Verbena, la terrassa del Monument Hotel (passeig de Gràcia, 75) és un altre espai on delectar-se amb unes vistes suggerents. Envoltat de vegetació, és ideal per disfrutar a l’aire lliure d’una gastronomia fresca i atractiva dissenyada per Martín Berasategui i de la millor cocteleria.

La gastronomia dels hotels de Barcelona, a les seves terrasses 

La gastronomia dels hotels de Barcelona, a les seves terrasses Les terrasses dels hotels de Barcelona també són un bon lloc per disfrutar de la gastronomia de la ciutat i la seva àmplia oferta culinària. A La Fresca del Midmost, a l’Hotel Midmost (Pelai, 14), en ple nucli antic, es poden degustar racions i plats informals amb essència mediterrània.

També al mateix carrer hi ha La Terraza del Pelai de l’hotel Catalonia Ramblas (Pelai, 28). Un espai que ofereix als seus comensals una cuina de mercat elaborada amb productes de proximitat i una oferta d’arrossos que no deixen ningú indiferent.

Al nucli antic de Barcelona hi ha la Terrassa Sant Felip Neri de l’Hotel Neri Relais & Châteaux (Sant Sever, 5). Un espai situat en un lloc carregat d’història on es pot degustar la carta elaborada pel xef Alain Guiard.

Els amants de la cuina mediterrània-andalusa d’autor disfrutaran al Brummell Patio de l’hotel Brummell (Nou de la Rambla, 174) i la carta del restaurant Palo Cortao. Per als que prefereixin unes tapes, el lloc ideal és La Terrasseta del Lesseps de l’hotel Ronda Lesseps (Ballester, 77). I una opció atractiva amb cuina de primera, moderna i amb opcions per a vegans i persones amb intoleràncies alimentàries es pot trobar a El Bosc del Radisson Blu 1882 Hotel, Barcelona Sagrada Família (Còrsega, 482).

Anar-se’n de copes amb les millors vistes de Barcelona

Anar-se’n de copes amb les millors vistes de BarcelonaUn còctel, una copa de vi o un combinat sempre són desitjables a l’estiu. En aquest sentit, les terrasses dels hotels de Barcelona són el lloc ideal per disfrutar-los. Un exemple és La Galana de l’hotel Vincci Gala (ronda de Sant Pere, 32) una terrassa amb vistes al centre de la ciutat i una carta de còctels molt variada.

Per tastar unes copes amb molta personalitat combinades amb gastronomia ‘street food’ cal acudir a la 83.3 Terrace Bar de l’hotel Royal Passeig de Gràcia (passeig de Gràcia, 84), el ‘rooftop’ més alt de l’Eixample. La carta més completa de còctels d’autor i vins seleccionats es pot trobar a La Terraza d’Anna by Vida Mona de l’hotel Room Mate Anna (Aragó, 271).

Els ‘bartenders’ de l’Azimuth Rooftop Bar de l’hotel Almanac Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 621) són experts a preparar còctels d’autor i sempre troben el millor per a cada persona. Una altra experiència que val la pena és fer una copa a The Roof, la terrassa de l’hotel The Barcelona Edition (avinguda de Francesc Cambó, 14), situada en ple barri del Born.

I per disfrutar d’un ‘afterwork’ únic i atrevit a Barcelona, no hi ha proposta millor que l’Sky Bar by Axel de l’Axel Hotel Barcelona & Urban Spa (Aribau, 33). Còctels de luxe, molt color i un espai amb un disseny singular.

Música en directe i sessions ‘dj’ a les terrasses dels hotels de Barcelona

Música en directe i sessions ‘dj’ a les terrasses dels hotels de BarcelonaLes terrasses dels hotels de Barcelona també són el lloc ideal per disfrutar de la música en directe i sessions de ‘dj’. Al pati interior del restaurant Contraban del Wittmore Hotel (carrer de Riudarenes, 7), els dijous, divendres i dissabtes de 22 h a 23 h s’ofereixen diferents propostes musicals. La terrassa Pool Up del Gran Hotel Havana (Gran Via de les Corts Catalanes, 647) és una experiència urbana elegant que compta amb els ‘afterwoorks’ més musicals de la ciutat.

The TOP, la terrassa del Gallery Hotel (Rosselló,249), és l’experiència més cosmopolita. La seva agenda d’activitats sempre està plena de música en viu i moments inoblidables. Una manera genial de viure Barcelona a fons.

Les Majestic Sunset Sessions són el millor pla per a les nits d’estiu a La Dolce Vitae del Majestic Hotel & Spa Barcelona (passeig de Gràcia, 68-70). El seu ‘dj’ resident i d’altres de fama internacional ofereixen una experiència musical única que combina a la perfecció amb la carta creada pel xef Nandu Jubany i una oferta de vins, xampany i còctels molt variada.

La Terrassa del Duquesa de l’hotel Duquesa de Cardona (passeig de Colom, 12) ofereix unes meravelloses vistes al Moll de la Fusta, el Port Vell i al Maremàgnum i una programació àmplia de música en directe i sessions de ‘dj’ de dijous a diumenge. Una altra opció per disfrutar de tardes musicals és l’Alaire Terrace Bar de l’hotel Condes de Barcelona (passeig de Gràcia, 73).

¿Vols conèixer més propostes d’oci i terrasses? Pots fer-ho a mesqhotels.cat.