Presenta ‘Music of the Spheres’

Coldplay anuncia una gira mundial «sostenible» per a 2022

  • La banda britànica assegura que el seu sistema de concerts reduirà en un 50% les emissions de CO2

Coldplay anuncia una gira mundial «sostenible» per a 2022
1
Es llegeix en minuts
EFE

Coldplay farà una gira mundial el 2022, amb motiu del llançament del seu nou disc, ‘Music of the Spheres’, basant-se en un model sostenible que, segons asseguren, reduirà en un 50% les emissions de CO2. El novembre de 2019, poc després d’haver tret el seu àlbum ‘Everyday Life’, la banda britànica va anunciar que no faria gires promocionals per l’impacte mediambiental que podien generar els seus concerts.

Ara el grup ha anunciat que reprèn els concerts. En un missatge a les xarxes socials, Coldplay explica que han pres la decisió perquè han trobat el model ecològic que els permet fer. Segons apunten en un comunicat, la banda ha passat aquests dos últims anys consultant amb experts en medi ambient per «fer aquest tour el més sostenible possible». «No ho farem tot bé, però estem compromesos a fer tot el possible i a compartir el que n’aprenguem», han afegit.

Notícies relacionades

La banda estrena aquest divendres el seu novè àlbum d’estudi ‘Music of the Spheres’, del qual s’han donat a conèixer senzills com ‘My Universe’, ‘Higher Power’ i ‘Coloratura’.

La gira passarà per Costa Rica, la República Dominicana, els Estats Units, Mèxic, Alemanya, Polònia, França, Escòcia, Anglaterra i el Brasil. Començarà el 18 de març a San José (Costa Rica) i acabarà a Rio de Janeiro (Brasil) el 10 de setembre.